vineri, februarie 26, 2021

De la 1 februarie, românii primesc bani de la stat! Cine va beneficia de aceşti bani. Anunţul a venit de la Guvern în urmă cu puţin timp

Top Citite

Veste Bună! Anunț despre masca de protecție. Când nu vom mai fi obligaţi să o purtăm?

Valeriu Gheorghiță a transmis când vom putea renunța la masca de protecție. Specialistul a făcut declarații uluitoare despre renunțarea...

ULTIMA ORA! SE PRELUNGESC RESTRICȚIILE CU ÎNCĂ 14 ZILE ÎN ARGEȘ DIN CAUZA CAZURILOR NOI DE CORONAVIRUS

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât prelungirea, cu încă 14 zile, restricțiilor, în tot județul Argeș, începând...

Ultima ORA! Tot mai aproape de introducerea pașaportului Covid. Va fi obligatoriu inclusiv pentru cumpărături la supermarket!

Pașaportul Covid este realitatea viitorului apropiat. Documentul va fi obligatoriu inclusiv pentru cumpărături la supermarket, iar cine refuză acest act...

Vestea că românii vor primi bani de la stat începând cu 1 februarie a venit cum nu se putea mai bine. Anunţul a fost făcut de un reprezentant al Guvernului Cîţu.

Veste extrem de bună pentru români, începând cu 1 februarie vor primi bani de la stat. Anunţul oficial a fost făcut de un reprezentant al Guvernului Cîţu.

Cine va beneficia de banii de la stat
Românii vor primi mai mulţi bani de la stat începând cu 1 februarie, este anunţul făcut de ministrul Muncii, Raluca Turcan.Aceasta a dezvăluit că alocaţiile vor intra de la 1 februarie mărite cu 20%. Adică de la 1 februarie copiii vor primi 200 de lei de la stat. Mai mult, următoarea majorare depinde de decizia Parlamentului.

Citește și:  Alege o cheie și deschide ușa viitorului. Testul care îți spune totul despre ce te așteaptă în viață! Tu pe care ai ales-o?

“Alocaţiile vor intra de la 1 februarie, adică de săptămâna viitoare, majorate cu 20%. Pentru calendarul de majorare a alocaţiilor avem o lege în Parlament şi vom vedea în Parlament dacă se menţine şi a doua tranşă de 20%”, a spus Raluca Turcan la un post de televiziune.

O nouă majorare va avea loc în luna iulie
Raluca Turcan a declarat că următoarea majorare a alocaţiilor va avea loc în iulie şi august. Ministrul Muncii a scris pe Facebook la finalul anului trecut că alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie.

Astfel, alocaţia pentru copiii cu vârste între 2 şi 18 ani va ajunge la suma de 214 lei pe lună.

Alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie 2021, conform calendarului stabilit, exact cum am promis. Copiii cu vârste între 2 şi 18 ani vor primi, din ianuarie, 214 lei lunar”, a scris atunci Turcan.

Citește și:  Alege o cheie și deschide ușa viitorului. Testul care îți spune totul despre ce te așteaptă în viață! Tu pe care ai ales-o?

Perioada dificilă pentru pensionari
Preşedintele Federaţiei Naţionale a Pensionarilor din România (FNPR), Preda Nedelcu anunță o perioadă grea pentru cei care au pensii de 1.000 de lei, hotărârea a fost luată de Guvern.

Preda Nedelcu, Preşedintele Federaţiei Naţionale a Pensionarilor din România, este de părere că propunerea Guvernului de indexare a pensiilor cu 3% este o umilire pentru tensionarii din întrega ţară.

Lovitura cu adevărat dificilă este în cazul celor care încasează o pensie de 1.000 de lei, această indexare reprezintă o ”jignire” și totodată o umilire fără precedent la adresa pensionarilor.

Preşedintele FNPR a mai subliniat că o parte dintre contribuţiile angajaţilor, care ar trebui să ajungă la bugetul de asigurări sociale, nu ajung acolo. Acesta a mai amintit că a transmis deja o scrisoare către ministrul Muncii, Raluca Turcan, în care se explică foarte clar punctul de vedere al FNPR cu privire la situația pensionarilor. scrie kanald.ro


Ultimele articole

Veste Bună! Anunț despre masca de protecție. Când nu vom mai fi obligaţi să o purtăm?

Valeriu Gheorghiță a transmis când vom putea renunța la masca de protecție. Specialistul a făcut declarații uluitoare despre renunțarea...

Horoscop 29 ianuarie 2021. Zi de succes in aceasta zi pentru 2 zodii

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Berbec Veți fi mai sociabil azi și veți accepta cu plăcere invitațiile pe care le primiți. Evitați argumentele despre subiecte...

Citește și:

Citește și:  Test de personalitate. Alege un numar si afla multe adevaruri despre tine