duminică, mai 16, 2021

Decizie de ultimă oră! Noua Zeelandă își închide granițele din cauza pandemiei de coronavirus!

Top Citite

ULTIMA ORA! Bilanț coronavirus, azi 1 mai 2021: Alte 1.307 cazuri noi de COVID-19. Care este situația la ATI?

Autoritățile au anunțat astăzi, bilanțul cazurilor de COVID-19 în România. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate încă...

Care este cu adevărat starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel? Actorul a vorbit prin telefon

Pe 20 aprilie, presa anunța că Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena, au fost diagnosticați cu Covid-19 și se...

Atentie! 7 cadouri care aduc ghinion şi boală în casă. Nu le primi, nu le dărui! Mare blestem va fi

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit recent la Antena 3 o listă cu mai multe obiecte care aduc ghinion şi...

Premierul din Noua Zeelandă a anunțat că frontierele țării se vor închide pentru o lungă perioadă de timp.
Jacinda Ardern a declarat că Noua Zeelandă nu își va deschide granițele prea curând. Aceasta a adăugat că în acest moment trebuie evaluat impactul la scară largă al campaniilor de vacinare desfășurate la nivel mondial.
Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a explicat că pericolul pe care îl reprezintă acest virus este semnificativ pentru mase, motivând că în acest weekend au apărut noi cazuri de infectări cu noul coronavirus, după o lungă perioadă în care arhipelagul a reușit să țină sub control situația.

Citește și:  Alba Iulia revine în scenariul roşu. Restaurantele se închid din nou la interior, circulația după ora 23 este interzisă

Jacinda Ardern: „Putem să ne aşteptăm ca frontierele noastre să fie afectate o mare parte a anului”

„Ţinând cont de riscurile în lume şi de incertitudinea privind campaniile internaţionale de vaccinare, putem să ne aşteptăm ca frontierele noastre să fie afectate o mare parte a anului”, a declarat ea presei, scrie La Libre Belgique.
Din luna mai, frontierele ţării sunt închise pentru călătorii străini. Doar cetăţenii neo-zeelandezi au permisiunea să intre pe teritoriul ţării.

De la începutul pandemiei, Noua Zeelandă, având o populație de 5 milioane de locuitori, totalizează mai puţin de 2.000 de cazuri şi o medie de 25 de decese în urma răspândirii coronavirusului.
Jacinda Ardern susține că regretă decizia luată de Canberra de a suspenda „bula” care îi scutea pe cetăţenii celor două ţări de carantină, în urma celebrului caz local de contaminare.

Este vorba despre o femeie care a revenit din Europa şi a fost declarată pozitivă la 10 zile după ce şi-a încheiat carantina de două săptămâni, într-un hotel.

Cu “o bulă de călătorie, oamenii trebuie să fie siguri că frontierele nu vor fi închise într-un interval foarte scurt din cauza unor incidente pe care credem că le putem gestiona bine la nivel naţional”, a spus ea.


Citește și:  Top 10 plante care aduc fericirea familiei în casă

Ultimele articole

Horoscopul lunii februarie 2021: Ploua cu noroc pentru mai multe zodii in aceasta luna

Horoscop Februarie 2021: Berbec Nativii Berbec se bucura de momente romantice in luna februarie, caci relatia de cuplu si familia ocupa loc fruntas printre prioritatile...

Horoscop 29 ianuarie 2021. Zi de succes in aceasta zi pentru 2 zodii

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Berbec Veți fi mai sociabil azi și veți accepta cu plăcere invitațiile pe care le primiți. Evitați argumentele despre subiecte...

Citește și: