vineri, februarie 26, 2021

Decizie de ultimă oră! Noua Zeelandă își închide granițele din cauza pandemiei de coronavirus!

Top Citite

Veste Bună! Anunț despre masca de protecție. Când nu vom mai fi obligaţi să o purtăm?

Valeriu Gheorghiță a transmis când vom putea renunța la masca de protecție. Specialistul a făcut declarații uluitoare despre renunțarea...

ULTIMA ORA! SE PRELUNGESC RESTRICȚIILE CU ÎNCĂ 14 ZILE ÎN ARGEȘ DIN CAUZA CAZURILOR NOI DE CORONAVIRUS

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât prelungirea, cu încă 14 zile, restricțiilor, în tot județul Argeș, începând...

Ultima ORA! Tot mai aproape de introducerea pașaportului Covid. Va fi obligatoriu inclusiv pentru cumpărături la supermarket!

Pașaportul Covid este realitatea viitorului apropiat. Documentul va fi obligatoriu inclusiv pentru cumpărături la supermarket, iar cine refuză acest act...

Premierul din Noua Zeelandă a anunțat că frontierele țării se vor închide pentru o lungă perioadă de timp.
Jacinda Ardern a declarat că Noua Zeelandă nu își va deschide granițele prea curând. Aceasta a adăugat că în acest moment trebuie evaluat impactul la scară largă al campaniilor de vacinare desfășurate la nivel mondial.
Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a explicat că pericolul pe care îl reprezintă acest virus este semnificativ pentru mase, motivând că în acest weekend au apărut noi cazuri de infectări cu noul coronavirus, după o lungă perioadă în care arhipelagul a reușit să țină sub control situația.

Citește și:  Eva Măruță are coronavirus. Cum se simte fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță

Jacinda Ardern: „Putem să ne aşteptăm ca frontierele noastre să fie afectate o mare parte a anului”

„Ţinând cont de riscurile în lume şi de incertitudinea privind campaniile internaţionale de vaccinare, putem să ne aşteptăm ca frontierele noastre să fie afectate o mare parte a anului”, a declarat ea presei, scrie La Libre Belgique.
Din luna mai, frontierele ţării sunt închise pentru călătorii străini. Doar cetăţenii neo-zeelandezi au permisiunea să intre pe teritoriul ţării.

De la începutul pandemiei, Noua Zeelandă, având o populație de 5 milioane de locuitori, totalizează mai puţin de 2.000 de cazuri şi o medie de 25 de decese în urma răspândirii coronavirusului.
Jacinda Ardern susține că regretă decizia luată de Canberra de a suspenda „bula” care îi scutea pe cetăţenii celor două ţări de carantină, în urma celebrului caz local de contaminare.

Este vorba despre o femeie care a revenit din Europa şi a fost declarată pozitivă la 10 zile după ce şi-a încheiat carantina de două săptămâni, într-un hotel.

Cu “o bulă de călătorie, oamenii trebuie să fie siguri că frontierele nu vor fi închise într-un interval foarte scurt din cauza unor incidente pe care credem că le putem gestiona bine la nivel naţional”, a spus ea.


Citește și:  Se schimbă vârsta de pensionare. Raluca Turcan anunţă că se poate ieşi la pensie la 70 de ani

Ultimele articole

Veste Bună! Anunț despre masca de protecție. Când nu vom mai fi obligaţi să o purtăm?

Valeriu Gheorghiță a transmis când vom putea renunța la masca de protecție. Specialistul a făcut declarații uluitoare despre renunțarea...

Horoscop 29 ianuarie 2021. Zi de succes in aceasta zi pentru 2 zodii

Horoscop 29 ianuarie 2021 pentru Berbec Veți fi mai sociabil azi și veți accepta cu plăcere invitațiile pe care le primiți. Evitați argumentele despre subiecte...

Citește și:

Citește și:  ULTIMA ORA! SE PRELUNGESC RESTRICȚIILE CU ÎNCĂ 14 ZILE ÎN ARGEȘ DIN CAUZA CAZURILOR NOI DE CORONAVIRUS