Cum conducerea clubului Dinamo a declarat că în vară vor fi lăsați să plece de la echipă jucători importanți, se pare că au și început discuțiile pentru plecarea unui jucător foarte important din “Groapă”.

Este vorba de căpitanul “câinilor”, Dragoș Grigore, fotbalist ce și-a exprimat dorința de a pleca la finalul sezonului într-un campionat din străinătate.

Conform unor surse apropiate clubului din Ștefan cel Mare, căpitanul dinamovist Dragoș Grigore va fi monitorizat la meciul cu Chiajna de duminică seara de reprezentanți ai chinezilor de la Changchun Yatai. Aceștia au nevoie de un fundaș central, iar în capul listei îl au și pe Dragoș Grigore. “Chinezii sunt mulțumiți de calitățile lui și ar fi dispuși să plătească 800.000 de dolari în schimbul său. Totuși, vor să-l mai monitorizeze până la sfârșitul sezonului, înainte de a prezenta oferta clubului”, au punctat sursele.

Grigore mai este monitorizat și de o altă echipă chineză, Tianjin Teda, dar se află și pe lista a două formații din Europa, Hellas Verona și Rizespor, echipe care au fost aproape de a-l transfera în trecut.

La 2.300.000 de euro este cotat Dragoș Grigore de siteul www.transfermarkt.de .

 

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here