Ăsta da, FRIG! Un deţinut american care evadase a preferat să se întoarcă în arest decât să îndure gerul de afară

Home > Ăsta da, FRIG! Un deţinut american care evadase a preferat să se întoarcă în arest decât să îndure gerul de afară

Un deţinut american, care a evadat duminică dintr-o închisoare din Kentucky, a preferat să se întoarcă în arest decât să îndure frigul polar care afectează jumătate din Statele Unite.

Robert Vick, în vârstă de 42 de ani, şi-a ales prost momentul să evadeze din centrul de detenţie Blackburn. Odată evadat din închisoare, Robert Vick a fost nevoit să facă faţă frigului de afară, însă nu a reuşit. Prin urmare, el s-a prezentat la “Sunset Motel”, în Lexington, luni după-amiază, cu intenţia de a suna la poliţie, pentru a se întoarce în arest, a anunţat pentru AFP Sherelle Roberts, o purtătoare de cuvânt a poliţiei din acest oraş din Kentucky, în estul Statelor Unite.

Deţinutul a anunţat clar că vrea să se întoarcă la închisoare din cauza temperaturilor glaciale, a precizat ea, subliniind că termometrele indicau minus 20 de grade Celsius în acel moment.

El a fost plasat sub observare câteva ore, “din cauza expunerii la frig”, apoi a fost dus în închisoarea din Blackburn, a adăugat purtătoarea de cuvânt.

Sursa

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here