Baba Vanga a prezis! Previziuni incredibile pentru anul 2020. Ce ne așteaptă?

Baba Vanga a prezis! Una dintre cele mai celebre clarvăzătoare care a prezis mai multe evenimente marcante a făcut previziuni incredibile pentru anul ce va veni.

Clarvăzătoarea a menționat că în anul 2020 se vor produce cutremure şi tsunami devastatoare în Indonezia, Japonia, India,

Pakistan şi China, conform gandul.info. Se pare că Baba Vanga a avut dreptate. Nici nu am trecut în 2020, iar Albania și Grecia au fost zguduite de cutremure devastatoare.

Celebra clarvăzătoare a făcutpreviziuni și în ceea ce priveşte situaţia Europei. Ea a prezis un colaps economic şi un meteorit care va lovi țara condusă de Putin. Mai mult, aceasta l-a atenţionat pe președintele rus, că ar urma să fie victima unei tentative de asasinat.

Nici despre Donald Trump baba Vanga nu a spus lucruri pozitive. Prezicătoarea a susţinut că preşedintele SUA suferă de o boală gravă, despre care oamenii vor afla în 2020.

Reamintim că Baba Vanga a mai făcut previziuni pentru Romani. Uite Ce se va întâmpla până la sfarsitul anului.

Bulgăroaica Baba Vanga a devenit celebră datorită faptului că multe dintre previziunile sale s-au împlinit. A murit în 1996 în vârstă de 85 de ani.

Celebra clarvazatoare a lasat scrisa o intamplare ce urma sa se produca in Romania. Aceasta a sustinut ca „românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor”. Mesajul acesteia a fost redat în totalitate în presa bucureșteană la vremea respectivă, conform B1.

‘Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus.

Citește și:  ȚI SE RUPE INIMA! FIUL SECRET AL LUI COSTIN MĂRCULESCU NU A AFLAT DE MOARTEA TATĂLUI SĂU. CARE ESTE MOTIVUL

În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit.

Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui’ sursa:evzmonden.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here