După ce am scris acest articol, prin care am încercat să aflăm cine este persoana care ne hărțuiește fără încetare, Alexandru Albu ne-a trimis mai multe mailuri în care ne-a amenințat că va sparge serverul firmei care găzduiește onlinereport.ro și ne va închide site-ul. Mai mult s-a lăudat, că va face aceste acțiuni chiar de pe serverul Consiliului Județean Tulcea. Noi, în urma amenințărilor sale de natură penală și la sfatul firmei de hosting, am decis să anunțăm Poliția. 

 

 

 

 

În paralel, am deschis o investigație jurnalistică pentru a afla cine este această persoană certată cu legea.  Astfel am aflat că Alexandru Albu este un individ extrem de periculos din Tulcea, care lucrează la o firmă de IT, cu patron angajat politic și, în această calitate se ocupă de service-ul serverelor pentru mai multe instituții publice, printre care Consiliul Județean, Direcția Județeană a Ministerului Tineretului, etc. De fiecare dată după ce intră pe serverele respective, se laudă că a mai reușit să fure o informație. Oare pentru patronul firmei la care lucrează?

Îi place să se autodenumească hackerul care nu a fost prins niciodată, deși a fost prins de Poliție pentru că a condus fără permis și în stare de ebrietate, ceea ce i-a adus o condamnare de 3 ani de închisoare cu suspendare. Deci are cazier.

Așa cum ne amenințase pe mail, și-a făcut un cont de Twitter sub numele florian_petro de unde atacă în continuu onlinereport și l-a atras în acest “joc” și pe proprietarul contului Ionică.  Încearcă să-și facă cât mai mulți prieteni cu care să atace onlinereport.

Ancheta noastră este în desfășurare și vom reveni cu informații. Vom sta de vorbă și cu mama lui Alexandru Albu, care se pare că este motivul pentru care el fură informații și amenință că sparge servere. 

Update: După ce am scris acest articol, individul ne-a trimis pe adresa redacției un nou mail în care ne-a amenințat din nou că ne sparge site-ul și a confirmat ceea ce aflasem și noi despre el – că are la activ o condamnare penală.

Update: Alexandru Albu și-a făcut un nou cont de Twitter – https://twitter.com/IancuAndr3i

Distribuie:2050

1 COMMENT

  1. Povestea incepe cam asa : marele hacker si individ periculos cum il denumiti voi nu este decat un alcoolic , care instaleaza windows uri pe 50 de lei ca sa abia bani de alcool , daca esti baut la volan si te prinde politia asta nu te face individ periculos ci doar un alcoolic , in domeniul internetului se crede cel mai mare si cel mai tare , dar e vai de capul lui…. Numele lui este Albu Alexandru-Ioan , locuieste pe Strada Sabinelor Bl. C1 Sc. 1 Ap. 2 din Tulcea 0752.959.908 sau cel putin asta era nr lui de telefon cand imi hartuia prietena pe Fb Yahoo etc. merita demascat si depus o plangere penala impotriva lui , poate plateste pt toate ordinariile pe care le a facut! Este genul de om care a inceput trei facultati dar nu a terminat nici una pentru ca s-a considerat prea “destept” pentru ele. Am sa mai intru sa verific cel update uri ati mai scris sunt tare curios daca o sa luati atitudine in sistemul asta bolnav

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here