Dacă obişnuiesc să facă sex oral simplu, de ce nu vor femeile să încerce şi deep-throat? Şi de data aceasta răspunsul este simplu: lăsând la o parte femeile care consideră tehnica înjositoare, cele mai multe preferă să nu încerce din cauza reflexului de regurgitare care apare.

Din păcate, mulţi bărbaţi cred că deep-throat-ul este ceva simplu şi obişnuit, dat fiind că aşa pare în filme. Din acest motiv, nu te întreabă dacă ai vrea să încerci, ci te ţin de cap în timpul actului, împingând penisul prea adânc. În acest fel, este inevitabil să te îneci, mai ales că eşti şi luată prin surprindere, scrie cosmopolitan.ro.

Eşti curioasă ce trebuie să faci pentru a nu te îneca? Nu-ţi face griji, nu e nimic foarte complicat! Trebuie doar să o iei uşor şi să exersezi puţin, iar în cel mai scurt timp vei înţelege care e cea mai bună poziţie în care trebuie să stai cu gâtul şi capul, cât de repede să îl introduci şi ce să faci mai departe.

Iată ce cred femeile* despre această tehnică:

Ioana (24 de ani): „Am luat-o ca pe o provocare, dar nu m-am chinuit mult. Am încercat să introduc penisul mai adânc, puţin câte puţin, şi s-a întâmplat destul de natural.”

Dana (26 de ani): „Credeam că e de datoria femeii să facă deep-throat, aşa că am exersat pe o banană. Nu a fost simplu la început, dar am reuşit, iar iubitului meu i-a plăcut la nebunie!”

Mădă (23 ani): „Mă simţeam foarte confortabil cu partenerul meu şi încercam tot felul de chestii noi. El a propus deep-throat şi am zis <>. El e destul de dotat şi mi-a fost puţin greu, dar nu e aşa groaznic cum credeam.”

Andreea (26 de ani): „Nu mi-a plăcut deloc. Am încercat de câteva ori cu un fost de-al meu, dar nu reuşeam decât să mă înec aşa că am renunţat repede.”

Cristina (19 ani): „Iubitul meu mi-a spus că a văzut asta prin filme şi ar vrea să o încercăm, dar eu nu eram prea convinsă că îmi va face plăcere… Până la urmă totul a ieşit ok, dar am apreciat mult că mi-a cerut şi mie părerea înainte şi a avut răbdare, nu m-a forţat deloc.”

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here