Site-ul oficial al orașului Târgu Mureș, www.vasarhely.ro a scris un articol prin care mobilizează etnicii maghiari să voteze orașul în topul celor mai frumoase orașe din România. Sub titlul “Târgu Mureș a intrat în topul celor mai frumoase orașe din România”, localnicii sunt invitați să voteze Târgu Mureș, care are 2669, de voturi, până la data de 1 martie, pentru a câștiga premiul, un articol de prezentare a orașului, oferit de onlinereport.ro. La finalul articolului, scris în limba maghiară, este ironizată Capitala, care nu a reușit să strângă decât 186 de voturi.

Iată articolul integral de pe vasarhely.ro (care în traducere înseamnă Târgu Mureș):

A marosvásárhelyiek is beszálltak a városszépségversenybe

A marosvásárhelyiek is beszálltak az onlinereport.ro által szervezett városszépségversenybe. A verseny lényege, hogy interneten kell szavazni, naponta akár többször is, arra a városra, amelyiket szépnek tartjuk. A szervezők nem térnek ki arra, hogy mi számít szépnek, így a válaszadók ízlésére és értékítéletére van bízva minden. Jelenleg Temesvár áll a toplista élé, 4930 szavazattal, második Nagyvárad, 3522 szavazattal, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig Gyulafehérvár áll, 3315 szavazattal. Marosvásárhely 2669 online szavazattal negyedik a március 1-jén véget érő városszépségversenyen, Nagybánya az ötödik (1329 szavazat), Kolozsvár pedig a hatodik (932 szavazattal), míg a fővárosra csupán 186 szavazat érkezett. A nyertes várost az onlinereport szerkesztői részletes online bemutatóval jutalmazzák.

Szavazni itt lehet.

Votează-ți și tu orașul favorit în topul celor mai frumoase orașe din România! Până în acest moment, au votat 24.995 de persoane și 11.000 de persoane au dat like.

Distribuie:6010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here