Un scandal cu TENTĂ SEXUALĂ zguduie de câteva zile atmosferă de lucru de la Aeroportul OTOPENI din Capitală. Potrivit surselor Mondo News, o duduiță divorțată de la Serviciul Chartere și-a găsit liniștea trupească în brațele preotului de la capela Aeroportului Henry Coandă.

Până acum nu este nimic rău în asta, numai că soția slujitorului Domnului a aflat de această aventură a soțului a€œneprihanit” și, conform surselor noastre, a păruit-o deja pe enoriașă de la Serviciul Chartere.

MONICA BĂLAN, adjuncta șefului de la Serviciul Chartere din cadrul Aeroportului Otopeni, este divorțată și a fost, timp de ani buni, iubită oficială a lui LUCIAN BĂLĂCI (un șef de tură de la serviciul Check-În de la Tarom), alături de care și-a a€œaranjat” să câștige mai multe tombole care să le permită câteva sejururi gratis pe meleaguri străine. Domnișoară BĂLAN este în prezent divorțată după ce a pus capăt căsniciei cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. Astfel că, neprihănită duduiță a pus ochii pe BOGDAN NASTASIU (FOTO), preotul de la Capela Aeroportului Otopeni, și de aici până la fapte nu a mai fost decât un pas, actul consumându-se chiar în biroul capelei.

Problemă este că soția preotului NASTASIU a prins de veste după ce camerele de supraveghere au surprins momentele intime dintre cei doi porumbei și ar fi avut deja o confuntare atât cu soțul, cât și cu a€œneprihanita” enoriașă, pe la colțuri discutându-se aprins pe marginea faptului că preoteasă i-ar fi aplicat o corecție fizică sănătoasă domnișoarei BĂLAN.

În momentul în care scandalul a luat proporții s-a transformat într-un subiect fierbinte pentru directorii de la Aeroportul Otopeni urmând să se lase cu sancțiuni pe măsură.

Lavinia -Andreea Leopa

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here