Noi le stiam deja de ceva vreme. Si daca aceasta afirmatie inca mai lasa loc la interpretari, iata mai jos doar cateva dovezi concrete care atesta ca femeile sunt mai bune decat barbatii:

Noi stiam deja de ceva vreme. Si daca aceasta afirmatie inca mai lasa loc la interpretari, iata mai jos doar cateva dovezi concrete care atesta ca femeile sunt mai bune decat barbatii:

1. Au o memorie mai buna

Conform celor mai recente studii ale oamenilor de stiinta, femeile au o memorie mai buna decat barbatii. Acest lucru se datoreaza si faptului ca reprezentantele sexului frumos sunt mai sensibile si acorda o atentie sporita detaliilor aparent nesemnificative pentru barbat.

2. Femeile nu recita replici de agatat

Desi pare greu de crezut, inca mai exista barbati care utilizeaza replici penibile pentru a cuceri femeile. Rareori au curajul sa-si recunoasca sentimentele si in general apeleaza la sfatuitori cu experienta pentru a-si cuceri aleasa. Cat despre curaj si originalitate…ce sa mai vorbim.

3. Sunt mai curajoase

Chiar daca sunt mai sensibile la durere, femeile au mai mult curaj decat sexul opus. Studiile arata ca de-a lungul vietii femeile suporta cu stoicism mai multe dureri greu de imaginat pentru sexul opus. Nasterea si epilarea ocupa primele locuri. In plus, femeile sunt predispuse la mai multe boli cronice si tratamentul pentru recuperare nu este de cele mai multe ori usor de suportat.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

AbonareDistribuie:42110Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here