Nu toată lumea este făcută pentru iubire, iar unele persoane nu pot iubi pe altcineva pentru că se iubesc prea mult pe sine. Poate că ți s-a întâmplat și ție să fii într-o relație cu o astfel de persoană, iar dacă nu ai trecut prin asta, ar fi cât mai bine să eviți această situație.

Astrele ne dezvăluie care sunt persoanele care nu știu să iubesc, în funcție de semnul lor zodiacal. Astrele spun că aceste zodii nu sunt făcute pentru iubire și de aceea, ar fi mai bine dacă ai avea grijă înainte de a-ți alege partenerul.

Iată care sunt aceste zodii:
LEU:

Se știe faptul că leii sunt persoane narcisiste, care se iubesc mai mult decât orice pe această lume, persoane care vor să fie mereu în centrul atenției și care vor să fie ridicați în slăvi indiferent de situație, de aceea, nu sunt în stare să ofere dragoste altcuiva.

Acești nativi sunt încăpățânați și capricioși. Leii se vor pune mereu pe primul lor într-o relație, iar dacă vrei ca lucrurile să meargă între voi, vei fi nevoită să accepți să fii pe locul doi mereu.
GEMENI:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal nu sunt cele mai serioase persoane pe care le-ai putea cunoaște. Sunt adepții vorbelor pentru că au abilități de comunicare excelente și de aceea, îți vor declara verbal dragostea pe care ți-o poartă.

Cu toate acestea, în momentul în care vei cere să-ți dovedească și prin fapte sentimentele pe care ți le poartă, nu vor mai trece la fapte. Fiind firi sociabile și carismatice, gemenii nu pot avea o relație stabilă de lungă durată, ci preferă relațiile scurte pentru a experimenta cât mai mult.

TAUR:

Ca și nativii născuți sub semnul zodiacal al leului, și nativii din taur sunt egocentriști și sunt astfel preocupați de ei înșiși mult prea mult pentru a mai avea timp și pentru o altă persoană.

Este adevărat că taurii au o carismă și un farmec aparte, ceea ce face ca acești nativi să aibă parte de multe cuceriri, însă nu știu cum să-și păstreze alături partenera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here