Suntem foarte preocupate de aspectul nostru fizic pentru că ne place să fim apreciate, iar Social Media impune un dublu efort, pentru că trebuie să arâtăm bine în pozele de pe platformele de socializare. Ne focusam pe aspectul exterior încât uităm de cel interior, care este sursa frumusetii noastre exterioare.

Nu mascara scumpă și nici fondul de ten Channel sunt cele care îți iradiază chipul, ci sentimentele interioare. De aceea, iată 5 lucruri care te fac frumoasă și pe care nu le poți cumparăra de la Sephora:

1. Pasiunea- oamenii cei mai pasionați sunt cei mai frumoși, pentră ca au aflat ce ii ghidează in viață, și le pasă atât de mult încât să-și urmeze țelurile.

2. Compasiune- frumusețea ar putea fi în frumusețea privitorului, însă cineva căruia ii pasă mai mult de alții este o persoană cu adevarat frumoasă.

3. Mintea- studiile au demonstrat că ceea ce este văzut în ochii barbaților ca fiind sexy, cand vine vorba de o perioadă mai lungă, este inteligența.

4. Distractivă, spirit liber – atitudinea, încrederea în sine ca femeie, gândirea libertină si open-minded fac o femeie să fie superbă.

5. Ințelegerea – o femeie cu o mentalitate pacifistă denotă raționament si inteligență

 

Distribuie:20110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here