Într-o relație, oamenii caută parteneri care să fie dispuși să facă orice pentru ei. Vezi ce zodii intră în această categorie.

Taur

Nativii aceste zodii sunt de părere că fiecare om iubește o singură dată în viață. Se îndrăgostesc greu, dar când o fac, este pentru totdeauna. Sunt persoane calde, capabile de sacrificiu pentru persoana iubită. Au o intuiție extraordinară și nu prea greșesc atunci când se decid să își împartă viața cu cineva. Pentru că știu că au alături o persoană care merită respectul și iubirea lor, sunt capabili să mute munții din loc pentru fericirea celuilalt.

Rac

O altă zodie care ar da totul pentru familie este Racul. Nu se atașează ușor, dar când o face, nu își mai vede viața fără persoana de lângă. Spre deosebire de Taur, care face alegeri folosindu-se și de rațiune, Racul este ceva mai impulsiv, iar când se îndrăgostește, nu mai vede defectele jumătății sale. În aceste condiții, poate fi foarte ușor manipulat de celălalt și se sacrifică, deseori, fără să se gândească la consecințe. Nativul acestei zodii este capabil să mute munții pentru tine, dar când își dă seama că nu ai meritat, intră într-o lungă suferință și caută răzbunare. Dacă te îndrăgostești de o astfel de persoană, ai mare grijă cum te comporți, pentru că Racul are obiceiul de a lua înapoi ce a dat în timpul relației, atunci când este dezamăgit.

Fecioară

Nativul acestei zodii este rațional și nu este deloc ușor de cucerit. Nu își pierde cumpătul și nu se lasă dus de val, oricât farmec ar avea jumătatea sa. Totuși, pune mare preț pe oamenii corecți și inteligenți, iar dacă găsește asta la tine, i-ai câștigat respectul pentru toată viața. Nu vrea nimic de la tine, te va plăcea doar pentru aceste calități. Pentru că este greu să impresionezi o Fecioară, atunci când reușești, va face orice pentru tine. Continuarea aici:

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here