Un bărbat din San Francisco a vrut să se sinucidă. Acesta s-a aruncat de pe podul Golden Gate dar când a căzut în apă a fost prins de un leu de mare ce l-a ținut la suprafață până la venirea Gărzii de Coastă.

Kevin Hines se lupta cu depresia şi cu o tulburare bipolară în momentul în care a cedat şi a decis să se sinucidă. S-a aruncat de pe faimosul pod Golden Gate, din San Francisco, în anul 2000.

A supravieţuit căderii în apă şi a avut un şoc în momentul în care a simţit un animal la picioare. “Am simţit că o iau razna. M-am gândit că nu am murit după cădere, dar o să mor acum din cauza vreunui animal. Credeam că e un rechin şi mă gândeam că o să-mi reteze un picior, aşa că am intrat în panică”, a relatat Hines.

Dintr-o dată, situaţia s-a limpezit. “Îmi amintesc că pluteam la suprafaţa apei şi creatura necunoscută m-a împins în sus şi a continuat să facă asta”, a povestit omul.

Kevin Hines a fost în cele din urmă scos din apă de Garda de Coastă, iar un martor ocular a povestit că animalul care l-a salvat a fost cel mai probabul un leu de mare.

Hines călătoreşte acum prin lume pentru a-şi împărtăşi povestea cu alţi suferinzi de depresie.

AbonareDistribuie:66110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here