Un accident de circulaţie s-a produs, luni dimineaţă, în jurul orei 9.00, în centrul oraşului Constanţa. 21 persoane au fost rănite, după ce un microbuz cu pasageri a fost lovit de un autoturism. Răniţii au fost preluaţi cu şase ambulanţe şi duşi de urgenţă la spital.
Accidentul a avut loc în apropiere de Spitalul Judeţean Constanţa. Un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane. 21 călători au fost răniţi şi duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii. Victimele au suferit diferite traumatisme, însă niciuna nu este rănită grav.

La locul accidentului au ajuns opt autospeciale ale Ambulanţei, două echipaje SMURD, precum şi două autospeciale ale pompierilor. Trei dintre victime au fost scoase din microbuz de echipajul de descarcerare, după ce au rămas prinse între scaune.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit că șoferul unui Opel nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz, intrând în coliziune cu acesta. Din impact, microbuzul a fost proiectat într-un stâlp.

Poliţiştii au dechis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here