Pentru că fiecare telefon se adresează unui anumit public ţintă, la 15 ani de la lansare, Nokia 8210 este telefonul preferat al traficanţilor de droguri.

Înainte ca BlackBerry să fie telefonul preferat al oamenilor de afaceri, persoanele care aveau o afinitate pentru vorbit la telefon, se mândreau cu un Nokia fără Bluetooth, WiFi sau GPS. Dintr-un punct de vedere, acelea erau telefoane de lux şi, cu fiecare iteraţie, veneau cu upgrade-uri importante pe parte de autonomie şi design, mai puţin când venea vorba de funcţii smart, scrie PlayTech.ro.

Partea cea mai interesantă este că acele aparate, cu o vechime de impresionantă, nu au murit. Sunt folosite în continuare în ţări aflate în curs de dezvoltare şi în anumite cercuri de utilizatori.

Cei de la Vice, în timp ce studiau pentru un reportaj publicat în urmă cu câteva zile, au ajuns la o concluzie surprinzătoare legată de Nokia 8210. Telefonul din imaginea de mai sus a atins performanţa de a fi telefonul preferat al traficanţilor de droguri. Acest titlu, cu care nu se vor mândri probabil cei de la Nokia, se datorează, în parte, dimensiunilor reduse şi designului compact al aparatului. Lipsa conectivităţii Bluetooth, NFC sau WiFi au reprezentat un alt motiv important care a stat la baza omniprezenţei sale printre distribuitorii de stupefiante. Mai multe detalii aflaţi AICI.

Abonare
Distribuie:0000

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here