Alina Eremia și-a câștigat popularitatea în rândul adolescenților din România atât prin intermediul melodiilor sale, dar și prin atitudinea pozitivă și naturală pe care o afișează mereu.
La capitolul muzică, Alină se număra printre vedetele cu cea mai mare admirație din țara noastră, iar la aspectul fizic se pare că lucrează din ce în ce mai intens.

Deși fanii o preferă naturală și fără prea mari retușări, Alină se preocupa de fiecare data de felul în care arată atunci când se prezintă în față celor care o îndrăgesc. De curând, mai precis ieri, vedetă a împlinit vârstă de 21 de ani, iar imaginile publicate pe pagină de Facebook au atras atenția fanilor.

Cele mai multe mesaje pe care le-a primit vedetă pe pagină de Facebook au fost cu urări de “La mulți ani”, dar faptul că vedetă a slăbit spectaculos nu a fost un detaliu pe care fanii l-au trecut cu vederea.

Dietele la care a apelat, dar și antrenamentele intense în sală de sport au dat rezultatele mult așteptate: artist a scăpat de kilogramele care o nemulțumeau și acum arată mai bine că niciodată.

 

 

Lavinia-Andreea Leopa

 

AbonareDistribuie:6000Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here