De acum, Google intelege mult mai bine ce ii ceri prin comanda vocala. Superlativele si numarul de informatii solicitate nu mai sunt o problema. De exemplu, intelege intrebari precum: „Care este cel mai mare oras din Texas?”.

Poti, de asemenea, sa adaugi si alte detalii. Sa intrebi nu numai de cel mai mare oras din Texas, dar care era acesta in 1953, de exemplu, informeaza Yoda.ro.

Probabil cel mai important, Google intelege de acum mai bine combinatii complexe dintr-o intrebare precum: „Cine a fost presedintele Statelor Unite al Americii cand cei de la Angels au castigat World Series?”.

In imaginea de mai jos vedem cum trateaza Goole astfel de intrebari, despartindu-le in bucati si ajungand la graficul de cunostinte pentru a oferi raspunsul corect.

Cei de la Google spun ca sistemul nu este perfect inca, oferind un exemplu in care raspunsul nu este tocmai corect (Cine este mama lui Dakota Johnson in film? – raspunsul primit este numele real al actritei, nu personajul. Compania sustine insa ca aceste schimbari reprezint fundatia care va face algoritmii de cautare mai inteligenti in viitor.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here