Barbatul a dat compania in judecata si a avut castig de cauza!

Un barbat de 68 de ani din Marea Britanie a dat in judecata Apple dupa ce compania i-a sters pozele, clipurile si contactele din iPhone, conform celor de la The Evening Standard.

Deric White a cerut daune de 5.000 de lire dupa ce a dus un iPhone 5 la Apple Store de pe Regent Street pentru reparatii. In loc sa-i repare telefonul, un angajat al magazinului a sters tot din memoria telefonului. White a primit 1.200 lire daune si alte 800 de lire costurile pentru reparatie, relateaza yoda.ro.

„Toata viata mea era salvata pe acel telefon” a povestit barbatul care a supravietuit si luptei impotriva cancerului. „Doar dupa ce staff-ul a inceput sa se agite m-au intrebat daca am salvat toate datele”.

 Apple a argumentat ca White „nu a demonstrat ca a suferit vreo pierdere” cand datele sale, inclusiv contactele acumulate in 15 ani, au fost sterse. Judecatorul a decis insa altceva.

White a dezvaluit ca va folosi 1.200 de lire pentru o vacanta in Cornwall, pe costa din sudul Angliei. „Nu este neaparat vorba despre banii pe care i-am castigat, este o victorie morala. Este absolut fabulos, o victorie monumentala”.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here