Astăzi: Marius Manole și Ilinca Manolache fac schimb de vieți în spectacolul „Masculin/ Feminin” „Masculin/ Feminin”

Home > Astăzi: Marius Manole și Ilinca Manolache fac schimb de vieți în spectacolul „Masculin/ Feminin” „Masculin/ Feminin”

Spectacolul “Masculin/Feminin”, scris şi regizat de Lia Bugnar, are loc marţi, 19 noiembrie, ora 19:00, la Teatrul de Comedie, str. Sf. Dumitru nr. 2 (Centrul Vechi al Bucureştiului).

În această seară, Marius Manole şi Ilinca Manolache, doi actori de succes ai teatrului contemporan, oferă publicului energii creative esenţiale completării tabloului realităţii tragi-comice. Lor li se alătura şi actorii Andrei Aradits, Laura Creţ şi Theodora Stanciu. Spectacolul va expune o poveste de iubire, de regăsire, de acceptare şi de înţelegere a ceea ce suntem. Iar după inlegerea de sine, urmează şi înţelegerea semenilor noştri, proces în care piesa „Masculin/Feminin” vă poate fi de folos.

Una dintre replicile pe care ţi le poţi nota direct în minte este cea a Theodorei Stanciu: „Femeia cu un fir dus la ciorap devine o subfemeie“; este o replică simplă, care conceptualizează ideea de „imperfecţiune feminină“. O altă replică memorabilă este cea a Laurei Creţ: „În loc să te laşi dracului iubit, tu te ocupi de ura ta pentru tine“. E ca un joc perdant, între fericire şi egoism. Iar Marius Manole spune: „A doua şansă e doar felul universului de a-ţi arăta că se poate şi mai rău.” (Judy Florescu, Ziarul Metropolis)

Biletele pentru piesa de teatru Masculin/Feminin sunt disponibile la casieria Teatrului de Comedie, deschisă de marţi până vineri între orele 13:30-19:30 şi sâmbătă, duminică între orele 12:00-19:30).Pentru mai multe informaţii apelaţi casa de bilete a Teatrului de Comedie la numărul de telefon 021 315 91 37. Biletele pentru acest spectacol se pot achiţiona online.

Alina Păduraru

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here