Bateriile cu litiu din telefoane, laptopuri, camere foto si MP3 playere nu par sa dureze niciodata atat cat ne-am dori. Sunt insa suficiente trucuri care te ajuta sa economistesti viata gadget-urilor tale.

Du Battery Saver & Switch Widget este o aplicatie care prelungeste viata bateriilor smartphone-ului tau. Include instrumentele si widget-urile care determina ce aplicatii epuizeaza bateriile si un buton de optimizare.

Pentru a te bucura mai mult timp de muzica preferata, alege un MP3 care stocheaza informatiile pe memoria flash. Playerele cu hard-drive stocheaza mai multa muzica, insa au si mai multe parti mobile, ceea ce inseamna o viata mai scurta pentru baterii.

Camerele foto raman foarte rapid fara baterii, daca le-ai setat pe auto-flash si autofocus. Desi ambele functii iti permit sa indrepti camera spre ce te intereseaza si sa faci fotografia fara a te preocupa de alte reglaje, acestea iti epuizeaza bateriile. In plus, daca renunti la aceste optiuni, fotografiile tale vor fi nu doar mai numeroase, ci si mai interesante, daca iti faci manual ajustarile.

Alte trucuri folositoare, indiferent de gadget, sunt pastrarea dispozitivelor departe de razele soarelui si de caldura, scoaterea din priza de indata ce bateria arata ca 100% incarcata si ajustarea setarilor precum luminozitatea ecranului si soneria standard (intrucat vibratiile golesc rapid bateriile).

In cele din urma insa, cel mai bine ar fi sa te gandesti sa-ti iei si o baterie de rezerva, pentru orice eventualitate.

Sursa: smartnation.ro

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here