Ştergerea unui cont de Facebook este o acţiune cu urmări permanente. Dacă există o şansă infimă să doriţi să intraţi din nou pe reţeaua socială, decât să vă ştergeţi complet profilul, mai bine îl dezactivaţi. Astfel, chiar dacă rezistaţi tentaţiei de a intra pe pagina personală de Facebook, puteţi trăi cu confortul psihologic că aceea există în continuare.

Cum dispari definitiv de pe Facebook? – primul pas

Ideal ar fi să treceţi prin etapele descrise mai jos folosind un computer sau o tabletă, nu o aplicaţie de mobil, deoarece nu toate opţiunile la care voi face referire există, scrie playtech.ro. Pentru a vă şterge contul de Facebook, întâi trebuie să-l puteţi accesa la adresa www.facebook.com. Dacă întâmpinaţi dificultăţi la autentificare, folosiţi una din metodele puse la dispoziţie pentru a vă schimba parola, înainte să treceţi la pasul următor. Nu puteţi şterge un cont decât după autentificare.

Nu uita să faci backup!

Dacă eşti atent, nu este foarte complicat să afli cum dispari definitiv de pe Facebook. Problema este alta. Fără să-ţi dai seama, la nervi sau dintr-un impuls de moment, rişti să pierzi nişte informaţii pe care nu le mai ai nicăieri în altă parte. Chit că este vorba de nişte fotografii de acum câţiva ani sau de nişte informaţii utile pe care le-ai postat odinioară într-un comentariu, preventiv, toate acele date trebuie salvate. Mai mult aflaţi AICI.

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here