Coby Persin este un blogger cunoscut mai ales pentru experimentele lui sociale. Intr-unul  dintre filmuletele lui acesta le-a aratat parintilor cat de usor pot fi ademenite fiicele lor pe Fcaebook, de catre pedofili. Pentru acest experiment bloggerul a cerut acordul familiei de a testa fetele de 12, 13 si 14 ani. Acesta si-a creat un cont fals de Facebook unde pretindea ca este noul vecin de pe strada, care are 15 ani.

Desi fetele nu-l cunosteau, acceptau sa vorbeasca cu el online si, in mai putin de o saptamana, ii trimiteau poze, numarul lor de telefon, dezvaluiau detalii intime si chiar anuntau programul parintilor, pentru a-l chema la ele acasa, scrie stirileprotv.ro.

Surpriza a venit atunci cand fetele au decis sa se intalneasca cu tanarul de pe Facebook. In loc de un adolescent chipes a aparut tatal lor. „Ce-i cu tine? Putea sa te violeze si sa te ucida! Sa nu mai faci asta niciodata” a fost reactia unui tata. Acesta a aflat cu stupoare ca Julianna, fiica lui de 12 ani, a invitat un necunoscut in casa trimitandu-i un SMS: „Trebuie sa astepti ca tata sa adoarma! Nu pot sa chem altfel baieti acasa.”

Mai mult, Jenna, una dintre fete, a acceptat de buna voie sa se urge in masina necunoscutului. „Parintii tocmai au plecat de acasa. In 10 minute, ajung in parc”, i-a scris fata intr-un mesaj. „Ce e in capul tau? Ce faceai daca in masina era un nebun?” este reactia mamei ei.  

Clipul, urcat pe Youtube, a strans peste 18 milioane de vizualizari in doar 3 zile. Parintii care au urmarit imaginile online s-au aratat socati de experiment, ba chiar au comentat ca si-au obligat fetele sa se uite la clip.

 

Articol redactat de Madalina Mihailescu

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here