Au apărut primele imagini cu noul Nexus 10 2013

Home > Au apărut primele imagini cu noul Nexus 10 2013

Imediat se termină 2013 şi nu am văzut încă o lansare oficială pentru un nou Nexus 10, nici măcar un set zdravăn de zvonuri pe marginea acestui subiect. Afirmaţia anterioară a fost valabilă până când pe internet au început să circule imaginile alăturate.

Aparent, LG-V510 este numele de cod pentru următoarea tabletă Nexus 10 produsă de LG sub atenta supraveghere a celor de la Google. În contextul în care aceeaşi tabletă lansată anul trecut trecut a fost produsă de Samsung, această tranziţie de la un producător sud coreean la altul poate fi clasificată fără probleme ca fiind o victorie importantă pentru LG. Chiar dacă nu a fost făcut încă vreun anunţ oficial pe marginea tabletei, primele dovezi confirmă o adoptare a unui nou design pe partea de hardware, cu margini de ecran mai subţiri şi a noului ecran principal cu launcher-ul Google Experience, specific Android 4.4 KitKat, pe partea de software.

Sursa primei imagini se pare că este operatorul spaniol Telefonica şi aceasta ne oferă un posibil preţ de aproximativ 480 de dolari pentru noua tabletă Nexus.

Cea de a doua fotografie este de undeva din Coreea. Având în vedere că ultimele două modele de smartphone-uri create sub brandul Nexus, 4 şi 5, au fost produse tot de LG, nu este deloc exclus ca zvonurile unei tablete Nexus 10 realizate de acelaşi producător să se confirme cu o posibilă lansare pe 22 noiembrie în două variante, alb şi negru. În plus, codul LG-V510 a fost deja zărit în câteva documente de certificare pentru stadardul Bluetooth.

Sursa: playtech.ro

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here