Bloggerul Ionuț Iancu atacă site-urile, apoi le cere să fie angajat ca Social Media Manager, ca să le protejeze

Acum citesti:

Home > Bloggerul Ionuț Iancu atacă site-urile, apoi le cere să fie angajat ca Social Media Manager, ca să le protejeze

Onlinereport.ro s-a “născut” pe 1 octombrie 2013. După prima săptămână au apărut primele mențiuni despre site-ul nostru pe Twitter. Și o persoană care ne ataca furibund, fără să ne cunoască: bloggerul Ionuț Iancu. Nu înțelegeam ce se întâmplă: orice scriam, ne ataca. Am intervievat prima persoană pe Twitter și i-am publicat interviul – a sărit imediat să o atace pentru că a stat de vorbă cu noi. Nu înțelegeam ce se întâmplă, ce are Ionuț Iancu cu onlinereport, de ce ne atacă continuu. Am rugat un prieten, care are cont de Twitter, să vorbească cu el, să-l întrebe ce are împotriva noastră. A răspuns că ar vrea un mail al unei persoane de la onlinereport, ca să stea de vorba cu ea.

A primit mailul unui redactor de la noi și ne-a scris. Ne-a spus că sunt probleme, că suntem atacați, că se face spam și că avem nevoie de un Social Media Manager. Funcție pe care se oferă să o ocupe el. Ca să ne scape de probleme.

 

De asemenea, s-o oferit să scrie articole politice pe site, fără să-i fi cerut nimeni asta. I-am răspuns politicos. I-am spus că nu avem finanțare pentru a plăti un Social Media Manager, dar dacă dorește să trimită articole, ca să le publicăm, să o facă – noi avem secțiunea bloguri, unde publicăm articole scrise de bloggeri.

 

Ne-a răspuns că ne va trimite un mail, luni. Nu ne-a mai trimis nimic. În schimb, ne-a atacat zdravăn, din nou, pe Twitter, spunând: “Onlinereport este o mizerie

Și a continuat pe același ton: imediat ce se scrie ceva despre onlinereport, Ionuț Iancu este prezent la datorie, ca să ne atace.

Domnule Ionuț Iancu, ne pare rău că nu am avut bani să vă plătim, la fel de rău cum ne pare că apelați la asemenea metode pentru a stoarce bani de la site-uri de știri. 

Update: Ionuț Iancu ne-a trimis o notificare prin care ne atrage atenția că nu a cerut bani, în mod direct, de la redacția onlinereport.ro. Acest lucru este adevărat, însă ne-a cerut să-l angajăm ca Social Media Manager, funcție pentru care, pe piața din România se plătesc 800 de euro. Suntem dispuși să luăm în considerare și faptul, extrem de puțin probabil, ca bloggerul să fi cerut să lucreze ca VOLUNTAR pentru onlinereport.ro. Adică să lucreze ca Social Media Manager GRATUIT. Această ipotează este infirmată de faptul că Ionuț Iancu a continuat să ne atace foarte virulent, după ce i-am spus că nu avem bani ca să-l plătim pentru job-ul pe care și-l dorea. Dacă el chiar voia să fie Social Media Manager al onlinereport.ro, GRATUIT, atunci de ce a continuat atacurile contra noastră, după ce i-am spus că nu vom putea să-l plătim? Un Social Media voluntar, dacă  luăm în calcul această ipoteză, ar fi trebuit să promoveze, să ajute, nu să atace cu orice ocazie onlinereport.ro. Așadar domnule Ionuț Iancu este adevărat că nu ne-ați cerut bani în mod direct. Ne-ați atacat constant, pe urmă când v-am întrebat de ce aveți această atitudine agresivă față de noi, ne-ați cerut să vă angajăm ca Social Media Manager. După ce v-am răspuns că nu avem posibilitatea să vă plătim pentru această funcție, ați continuat atacurile. Deci problema se reduce la bani.

 

 

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here