Campioana mondială la atlelism, Elena Lavric, s-a aruncat de la balcon

Home > Campioana mondială la atlelism, Elena Lavric, s-a aruncat de la balcon

Gest şocant al unei triple campioane la atletism. Tânăra de 22 de ani s-a aruncat de la balcon după o ceartă cu iubitul său. Elena Mirela Lavric a fost dusă de urgenţă la spital, ea a supravieţuit căderii.

Elena Lavric nu a suportat gândul despărţirii de iubit, iar bănuiala că acesta şi-a găsit deja o altă parteneră a determinat-o să se arunce de la etajul I. Este gestul şocant făcut de campioană la atletism Elena Mirela Lavric, în vârstă de 22 de ani. Atleta, din Vaslui, s-a remarcat de nenumărate rânduri pentru rezultatele excepţionale obţinute.

Ultimele medalii de aur le-a obţinut chiar anul acesta în Franţa. În plus, Elena Mirela Lavric este una dintre sportivele care au reprezentat România şi la Jocurile Olimpice din 2012. Cumpătarea şi răbdarea de care a dat dovada în cantonamente nu au ajutat-o însă şi luni seara, atunci când a auzit că fostul ei iubit nu doreşte să se împace cu ea.

Mirela Lavric este triplă campioană mondială de juniori, în proba de 800 de metri: în anul 2007 la Ostrova (Cehia), în 2008 la Campionatul Mondial de la Bydgoszcz (Polonia) şi în 2010 la Campionatul Mondial de la Moncton (Canada). Un alt titlu obţinut în 2007 este cel de la la Campionatul European de Juniori de la Hengelo (Olanda). În anul 2012 a participat la Jocurile Olimpice de la Londra, fiind semifinalistă în proba de 800 de metri. A terminat competiţia pe locul 14. În anul 2013 a cucerit trei medalii la Campionatul European de Tineret desfăşurat la Tampere (Finlanda): aur în proba de 800 de metri, argint în proba de 400 de metri şi argint la 4×400 de metri. Recent, ea declara următoarele:  ”Îmi doresc să fiu o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Şi, nu în ultimul rând, îmi doresc să ajung pe podiumul de la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janerio”

Sursa: obiectiv.info

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here