Cum in Romania nu avem cifre oficiale, le prezentăm pe cele din SUA, care susţin că cei mai mulţi dintre americani experimentează sexul oral încă din adolescenţă. Aproape jumătate dintre adolescenţi şi aproximativ 90% dintre adulţii între 25 şi 44 de ani au practicat sexul oral. Sexul oral poate fi plăcut şi o componentă importantă a unei relaţii. Însă sunt unele lucruri pe care mulţi oameni nu le ştiu despre sexul oral. Iată 4 lucruri care te-ar putea surprinde.

Sexul oral poate fi legat de cancerul la gât

Cancer? Da, poţi dezvolta cancer la gât de la sex oral, susţine Otis Brawley şeful American Cancer Society. Virusul papiloma uman poate fi trecut de la o persoană la alta în timpul unei partide de sex, inclusiv sexul oral. Cercetătorii au descoperit faptul că unele forme de cancer la gât sunt cauzate de un anumit tip de virus papiloma uman. Trebuie amintit că virusul papiloma uman nu cauzează întotdeauna cancer. Dacă nu ai fost expus la virusul papiloma uman în timpul sexului oral, nu eşti supus riscului de a dezvolta cancer.

Sexul oral îmbunătăţeşte anumite relaţii dar distruge altele

Potrivit terapeuţilor sexuali, sexul oral poate cauza stres în unele cupluri, după cum poate îmbunătăţi intimitatea altora. Stresul legat de sexul oral are, de obicei de-a face, cu grijle în legtură cu igiena sau cu prejudecăţile culturale. Există şi persoane cărora le este teamă să primească sex oral din cauză că le este teamă de posibila reacţie a partenerului/rei. După cum există şi persoane care sunt anxioase din pricina performanţei – să o facă bine astfel încât şă-şi satifacă partenera/rul sau cum ar trebui să răspundă la sexul oral. Alte persoane percep sexul oral ca pe o modalitate excelentă de a-şi întări relaţia.

Citește aici continuarea articolului. 

Distribuie:50000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here