Samsung va rechema in service mai multe telefoane din noua generatie Galaxy S5 in urma unei probleme la camera foto/video. Anuntul vine dupa ce mai multi utilizatorii au sesizat eroarea care blocheaza telefonul.

Clientii Verizon din SUA s-au plans ca, in momentul in care vor sa foloseasca camera foto a smartphone-ului Galaxy S5, aceasta nu se deschide, aratand mesajul “Warning: Camera Failed”.

Problema, prezentata de Droid Life, a fost sesizata de Verizon catre Samsung care a declansat o investigatie. Iar concluziile arata ca, intr-adevar, este vorba de o eroare de soft.

“Am descoperit ca problema a aparut la un numar foarte limitat de telefoane din primele Galaxy S5 produse. Aceasta este cauzata de complicatiile in accesarea ROM (Read Only Memory), componenta care inmagazineaza informatiile pentru operarea camerei”, a anuntat Samsung, intr-o declaratie oficiala, preluata de Reuters.

Samsung nu a anuntat cate telefoane au aceasta eroare, precizand doar ca au fost luate masuri pentru rezolvarea problemei. In plus, sud-coreenii au declarat ca noile telefoane produse nu mai contin aceasta eroare.

Pentru Samsung este a doua problema cu noul smartphone dupa ce mai multi clienti s-au plans pe internet ca nu pot folosi senzorul de amprenta de pe noul telefon.

Distribuie:11010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here