Acest truc chinezesc străvechi este secretul care îți va întineri organismul, redându-i vitalitatea. În plus, te va face să te simți mai energic, mai sănătos și mai plin de viață!Tot ceea ce trebuie să faci este să îți rupi câteva momente din timpul tău și să încerci acest truc având ca punct de plecare presopunctura chinezească. Nu ai nevoie decât de un cub de gheață și puțină răbdare.La baza gâtului se afla un punct de presiune numit în tradiția chinezească a presopuncturii punctul Feng Fu. Se găsește la baza craniului, în zona în care capul se unește cu gâtul, chiar sub calota craniană, între osul occipital și prima vertebră cervicală.

Întinde-te pe burtă și aplică un cub de gheață în punctul Feng Fu și ține-l în acest punct timp de 20 de minute. Ca să te asiguri că nu alunecă, poți fixa cubul de gheata cu o eșarfă sau bandaj.

Repetă procedura ori de câte ori ai ocazia făcând pauze de 2-3 zile ( nu mai mult de 2 ori pe zi!). Momentul cel mai prielnic pentru a încerca acest tratament este dimineașa, pe stomacul gol, sau seara, înainte de culcare.

Chiar dacă inițial este posibil să te încerce o senzație de frig din cauza cubului de gheață, după 30-40 de secunde, vei simți senzația de căldură în zona respectivă. În primele zile, este foarte probabil să experimentezi senzația de euforie. Nu te speria, ci bucura-te de aceasta stare, căci se datoreaza eliberării de endorfine în urma tratamentului.

Acest tratament îți va îmbunătăți calitatea somnului, îți va îmbunătăți starea de spirit ( în cazul depresiei sau al bolilor cronice), îți va întări sistemul imunitar și te va scăpa de durerile de cap sau de dinți.

Sursa: garbo.ro

 

AbonareDistribuie:0221

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here