Nu doar liniile din palmă ne dezvăluie lucruri interesante despre viața noastră. Degetele de la mâini și de la picioare oferă informații prețioase despre cei din jurul nostru. Cercetează-le atent pe cele ale bărbatului iubit și află ce fel de om este.

Degetele de la mână

Bărbații cu degete lungi sunt foarte pretențioși și atenți la detalii, mai ales în ceea ce privește viața amoroasă. Cei care le au scurte nu sunt la fel de greu de mulțumit, dar au nevoie de stabilitate și acceptă cu greu ideile noi. Unghiile late se întâlnesc la partenerii spontani, pe când cele înguste, bombate, la cei care nu au încredere în forțele proprii. Aceștia din urmă își caută de obicei soții puternice, care să-i domine.

Bine de știut!

Palma stângă ne arată informații despre trecut, iar cea dreaptă despre viitor.

Info

Lungimea degetelor este determinată de nivelul de testosteron şi de estrogen, hormonii masculini și feminini, din pântecul mamei. Un nivel mai mare de testosteron face ca degetul inelar să fie mai lung decât arătătorul, iar nivelul crescut de estrogen are efect invers.

Degetele de la picioare

Dacă partenerul tău are degetele mari de la picioare mai lungi decât celelalte înseamnă că este un bărbat inteligent, foarte creativ, dar care se plictisește repede. În caz contrar, când acestea sunt mai scurte, este o persoană foarte harnică, un bun executant, care știe să găsească mereu o soluție pentru problemele tale.

Cu cât degetul al doilea de la picior este mai mare, cu atât există șanse ca bărbatul respectiv să ajungă șef. Dinamic și plin de idei, acesta este însă în pericol de a deveni dictator la locul de muncă și în relație poate să fie foarte gelos.

În privința degetului al treilea, părerile sunt împărțite. Unii specialiști în domeniu, numiți reflexologi, cred că acesta arată temperamentul reprezentanților sexului tare, pe când alții susțin că acesta le reflectă puterea. Un lucru e sigur. Bărbații cu degete lungi și groase sunt orientați spre acțiune, curajoși și gata să intervină în orice situație periculoasă.

Al patrulea deget de la picior arată cum este soțul tău în viața amoroasă. Este lung și drept? Înseamnă că cel drag îți este foarte devotat și mereu atent, dar și un tată afectuos. Bărbatul cu degetul mai mic este un romantic incurabil, care se îndrăgostește foarte repede. Din păcate, are tendința să flirteze mai mereu cu femeile din jur și îi place prea mult să fie în centrul atenției.

Când ultimul deget este foarte mic, bărbatul este copilăros, îi place aventura și să-i surprindă pe cei dragi cu multe cadouri. Însă cam fuge de responsabilități și devine foarte impulsiv, chiar și când nu e cazul.

Cum vă influențează relația

Spune-i partenerului tău să țină degetele drepte. Dacă degetul mijlociu și cel inelar sunt foarte apropiate, omul iubit are nevoie de siguranță și de gesturi tandre. Este o fire sociabilă, un partener de discuții foarte plăcut și cu mult umor. Sunt depărtate? Înseamnă că este independent și că trebuie să-i respecți intimitatea. Va avea nevoie de momente în care să fie singur sau să iasă cu prietenii, dar când se lasă seara tot în brațele tale își va găsi alinarea.

Știai că…

… persoanele cu unghii rotunde sunt foarte diplomate?

… femeile observă prima oară la un bărbat unghiile?

… bărbații cu unghii care se exfoliază sunt foarte sensibili?

… dacă ți se crapă călcâiele mai mult ca de obicei înseamnă că ești foarte stresată?

… arta de a cunoaște caracterul cuiva după forma și aspectul mâinilor se numește chirognomie?

Distribuie:1010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here