Iată ce scrie Opinia Timișoarei:

“Asa cum anuntam in urma cu cateva zile, Timisoara se lupta cu alte orase din Romania pentru titlul de cel mai frumos oras din tara. Initial, capitala Banatului era pe locul 8, insa dupa ce opiniatimisoarei.ro a scris despre competitie, a urcat in Topul onlinereport.ro si astfel a ajuns pe locul 1.

Daca joi dimineata eram pe locul 2, iata ca in doar cateva ore, dupa ce timisorenii s-au mobilizat si au votat in continuare, am ajuns pe locul 1, depasind cu usurinta Alba-Iulia.

Timisoara are asadar peste 3.175 de voturi, iar Alba-Iulia are putin peste 3.000. Capitala Banatului trebuie sa se mentina insa in TOP, asa ca orice vot conteaza pentru ca Timisoara sa fie fruncea in Topul celor mai frumoase orase din Romania.

Like si Share daca vrei sa ramanem pe primul loc. VOTEAZA AICI 

Care crezi că este cel mai frumos oraș din România? Votează-ți și tu favoritul în competiția deschisă de Onlinereport.ro

Până la această oră au votat 16.119 persoane. Pe locul întâi se află Timișoara, urmată de Alba Iulia, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureș, Cluj Napoca, etc. Lista celor 30 de orașe din sondaj este încheiată de Vaslui și Bistrița, care nu au strând decât câte 3 voturi.

Sondajul a strâns 6.300 de like-uri.

Follow
Distribuie:2010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here