Gemenele Louise si Martine Fokkens, din Amsterdam, in varsta de 71 de ani, s-au pensionat oficial anul trecut, dupa ce au adunat impreuna un secol de experienta sexuala .S-au culcat cu mai mult de 335.000 de barbati de-a lungul unei cariere care dureaza de mai bine de jumatate de secol.  Potrivit gemenelor, exista cateva secrete cu ajutorul carora poti sa faci o relatie sa dureze si sa mentii un barbat satisfacut in dormitor, trucuri pe care le-au scris intr-o carte autobiografica.

Prima regula e simpla: trebuie sa stii ce vrea. 

“Fii deschisa si asculta ceea ce vrea – intotdeauna”, a declarat Louise, potrivit news.com.au. 

“Cand am inceput in anii ’60, am invatat acelasi lucru de la femeile mai in varsta cu care lucram. Fiecare barbat vrea ceva diferit si aici incepe jocul – sa iti dai seama ce vor cu adevarat.” 

Femeile au devenit prostituate la varsta de 20 de ani, dupa ce au scapat dintr-o serie de relatii violente si au continuat in acest domeniu pana anul trecut.  Gemenele sustin ca barbatii s-au nascut cu o dorinta acuta de sex si ca ar trebui respectati asa cum sunt.

“Barbatii s-au nascut asa. Nu e o problema si ma enerveaza cand oamenii nu prezinta respect pentru ceea ce facem.”, spune Louise, subliniind ca au avut succes in bransa atata vreme pentru ca au respectat barbatii.

Distribuie:30020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here