Clubul CFR Cluj le-a dat o vestre tristă suporterilor din Gruia. Aceștia au fost anunțați că Peluza 2 a stadionului Doctor Constantin Rădulescu va fi închisă deoarece nu respectă noile reguli impuse de UEFA. Suporterii din Peluza 2 se vor muta începând cu meciul următor în Tribuna a II-a.

Reprezentanţii suporterilor lui CFR Cluj au explicat într-un comunicat motivele care au stat la baza deciziei clubului din Gruia, care va intra în vigoare începând de la următorul meci din campionat, cu FC Braşov (luni, 3 noiembrie)

Comunicat Peluza Vișinie

“În atenția membrilor Peluzei Vișinii și a suporterilor CFR care vin meci de meci în peluza 2 a stadionului Dr. Constantin Rădulescu:

Datorită schimbărilor permanente de regulament din partea UEFA, schimbări care se doresc a fi implementate în totalitate și în fotbalul din România, Peluza 2 a stadionului nostru este pe cale să nu mai primească acordul pentru a putea fi folosită la meciurile din competițiile interne (Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii) – mai precis, din cauza faptului că peluza 2 nu este ridicată pe o fundație stabilă din beton, ci pe o schelă metalică, aceasta va trebui închisă. Din cauza acestor schimbări a fost închisă Peluza 2 și la ultimele meciuri europene disputate de CFR Cluj.

Prin urmare, începând de la meciul cu FC Brașov, care va avea loc la ora 21, luni, 3 noiembrie 2014, noul loc al Peluzei Vișinii va fi în sectorul 39 din tribuna 2. Membrii Peluzei Vișinii vor putea intra în sectorul respectiv pe baza abonamentelor din peluză. La peluză nu vor mai fi vândute bilete decât în sectorul oaspeților. Biletele gratuite destinate elevilor vor fi în sectoarele de lângă sectorul galeriei.

Suntem convinși că această mutare nu afectează în niciun fel evoluția de până acum a grupului nostru și, mai mult, este o șansă pentru suporterii abonați din tribuna 2 să se alăture galeriei.”

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here