Un clujean a reclamat Primăriei Cluj-Napoca un club de Swingeri, deschis într-o zonă retrasă de oraș.

Bărbatul cere ca ”organele competente sa verifice legalitatea clubului situat pe strada … F/N (in livada). În gradina de vara a acestui club, se face sex in aer liber, se consuma alcool si se face o galagie enorma”, a reclamat clujeanul, scrie stiridecluj.ro.
 
Pe site -ul oficial al clubului scrie că taxele de acces încep de la 100 de lei și ajung și la 250 de lei. “Este un loc de exceptie si rafinament destinat adultilor si naturistilor creat cu mare atentie incat sa satisfaca toate gusturile. Este situat la periferia Clujului, departe de ”ochii curiosi” in mijlocul naturii, intr-o zona linistita si frumoasa. Clubul este format din zona discoteca, frumos amenajata pentru socializare, bar si bufet suedez la dispozitie pentru membrii. La etaj se gasesc camere simpatic amenajate pentru a starnii fantezii si a atrage spre legarea unor seri swing distractive si erotice de neuitat”, precizează cei care au inițiat afacerea.

 Regulamentul de ordine interioară este foarte clar: ”Toate activitatile sexuale sunt voluntare si se bazeaza pe acordul comun al tuturor participantilor”.

Abonare
Distribuie:65000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here