Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) are un serviciu online prin intermediul căruia poate fi verificată starea de asigurat a oricărei persoane. 

Serviciul online vă ajută să aflaţi starea de asigurat a unei persoane prin introducerea codului numeric personal al acesteia într-o aplicaţie care are acces la Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI), potrivit romaniatv.net.

CNAS SIUI ONLINE, în șase pași de urmat:

1. Intraţi în secţiunea “Servicii online” a portalului CNAS-SIUI.

2. După ce vă apare interfaţa SIUI online, selectaţi opţiunea “Asiguraţi”.

3. Completaţi căsuţa în dreptul căreia scrie “CNP” cu codul numeric personal al persoanei despre care vreţi să aflaţi dacă este sau nu asigurată la CNAS.

(Ignoraţi căsuţa în dreptul căreia scrie “CID”. Dacă vreţi să aflaţi ce este CID-ul, aveţi la dispoziţie un link în partea de jos a aplicaţiei)

4. Introduceţi în a treia căsuţă numărul de verificare scris în dreptul ei.

5. Apăsaţi butonul “Caută…”.

6. Sub butonul “Caută…” va apărea (scris cu albastru) mesajul dorit – dacă persoana verificată este sau nu asigurată la CNAS.

Dacă faceţi această verificare la un calculator străin, vă sfătuim ca la finalul verificării să intraţi în opţiunile browser-ului folosit şi să ştergeţi întreg istoricul recent, pentru a vă asigura că CNP-ul introdus nu va rămâne memorat în istoricul browser-ului.

Abonare
Distribuie:200000

3 COMMENTS

  1. Daca dati click pe cuvintele ”Serviciu online” din primul paragraf veti ajunge direct la site. la fel si la ”CNAS SIUI ONLINE”, cel scris cu bold.

  2. Daca dati click pe cuvintele ”Serviciu online” din primul paragraf veti ajunge direct la site. la fel si la ”CNAS SIUI ONLINE”, cel scris cu bold.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here