Doi jucători de la Dinamo sunt aproape de a pleca din Ștefan cel Mare la o echipă din Rusia. Echipa care îi dorește pe cei doi este fosta echipă a lui Dorinel Munteanu, Mardovia Saransk.

Ionuț Negoiță speră să obțină în jur de două milioane de euro pe cei doi jucători. Este vorba despre Dragoş Grigore, dar şi Marius Alexe, al cărui împrumut la Sassuolo expiră la finalul actualului sezon. “Am avut mai multe discuţii telefonice cu cei din Saransk şi mi-au spus că-i interesează mult atât Grigore, cât şi Alexe. Mi-au cerut referinţe despre ei, urmează să vorbim mai multe când ne vedem faţă în faţă şi, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare, dacă totul decurge normal, va fi înaintată o ofertă la clubul Dinamo”, a spus Yuksel Yesilova.

Dragoș Grigore este un jucător foarte curtat, el fiind dorit în acest moment de mai multe echipe printre care: Genclerbirligi, Rizespor, Toulouse şi Changchun Yatai. În ceea ce-l priveşte pe Alexe, situaţia este mai simplă, având în vedere că atacantul este pe finalul recuperării după o ruptură a ligamentelor încrucişate.

2.400.000 de euro este cota lui Marius Alexe, conform www.transfermarkt.de, în timp ce Dragoș Grigore este evaluat la 2.300.000 de euro de același site.

Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here