Laurenţiu Reghecampf  a plecat de la Steaua pentru a antrena în zona Golfului una dintre cele mai puternice echipe, Al Hilal. Reghe va primi în doi ani de contract mai bine de 5 milioane de euro.

Fostul antrenor  a ţinut să-şi ia rămas bun de la toată suflarea stelistă şi a transmis  mesaje emoţionante celor doi conducători din spatele gratiilor: Gigi Becali şi Mihai Stoica.

Iată întreg mesajul de rămas-bun al lui Reghecampf.

„Au fost doi ani de vis!!! Doi ani în care, alături de un colectiv minunat, am stabilit că reţeta câştigătoare conţine determinare, convingere, pasiune şi muncă. Doi ani în care am reuşit să ne eliberăm de presiunea tradiţiei şi să îmbrăţişăm profesionalism pentru a încerca să oferim acestui club ceea ce merita cu adevărat. Doi ani în care am căutat să aducem Steaua în zona performanţei de vârf pentru a putea depăşi acea perioadă marcată de reputaţia unei mari forţe continentale, care nu-şi poate explica prezentul. Doi ani în care am muncit, am suferit, am luptat, am plâns, am învins! Doi ani care au fost şi vor rămâne cei mai frumoşi doi ani din cariera mea. 

Vreau să mulţumesc soţiei mele şi întregii mele familii pentru sprijinul acordat. Au fost clipe grele în care nimeni nu mă înţelegea, dar în care voi aţi fost mereu acolo pentru un zâmbet, o îmbrăţişare, o vorbă bună. 
Îţi mulţumesc Mihai Stoica! Pentru prietenia ta, pentru profesionalismul tău, pentru respectul tău, pentru înţelegerea şi susţinerea ta necondiţionată. Toate acestea mi-au asigurat un adăpost în vreme de furtună. Îmi doresc enorm ca acest calvar prin care treci să se termine şi mă rog să ţi se facă dreptate!
Ţin să îi mulţumesc lui Gigi Becali pentru că mi-a acordat şansa de a-mi îndeplini acest vis. Dânsul spunea la un moment dat că îşi doreste să facă Steaua să strălucească precum soarele sfânt. Astăzi, Steaua este un soare care luminează întreg fotbalul românesc. Sper că în curând să fie liber pentru că nu merită ceea ce i se întâmplă. Din fericire această perioadă grea nu i-a învins credinţa, iar Gigi Becali va ieşi de-acolo mult mai puternic şi mult mai decis şi va avea ocazia de a se putea bucura de lacrimile de bucurie pe care le-a produs oamenilor din jurul său prin toate faptele bune pe care le-a facut. Acest om şi-a învins destinul când puţini se mai aşteptau, mai ales că destinul îl învinsese deja de câteva ori. Vreau să-i mulţumesc prietenului meu Teia Sponte… Prietenul meu, omul care a crezut în mine şi s-a luptat pe viaţă şi pe moarte să mă aducă la Steaua.
Vreau să le mulţumesc suporterilor echipei Steaua, care ne-au ajutat să atingem acest nivel. Este rândul meu să vă ofer o porţie interminabilă de aplauze. Aceşti fani unici care ne-au purtat în atâtea rânduri spre victorii şi care plâng pentru echipa lor, de bucurie sau de tristeţe, au un merit deosebit în ascensiunea noastră fulminantă. Nu e o ruşine să plângi atunci când îţi iubeşti fără limite echipa cu o loialitate zguduitoare şi pură. Sentimentul vostru nu se fabrică şi nu se educă! Pasiunea voastră incredibilă mă face să fiu şi mai mândru atunci când ştiu că din tot sufletul vostru aţi strigat numele meu. Steaua are în spate milioane de fani, care meci de meci ni s-au alăturat, iar împreună am dat naştere la ceea ce se cheamă !! A fost o onoare să împărtăşesc timp de doi ani sentimente fantastice, momente unice şi clipe de vis. Vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o! Poate că au fost momente când v-am dezamăgit sau alte momente în care v-am făcut fericiţi, însă mereu am încercat să fac totul pentru binele acestui club. Steaua nu se opreşte în loc pentru nimeni! Steaua merge înainte şi din fericire are cheia spre uşa care deschide drumul spre reabilitarea fotbalului românesc. Fiţi alături de echipă, de viitorul antrenor şi acordaţi-i acelaşi respect şi acelaşi sprijin pe care mi l-aţi acordat şi mie! 
Le mulţumesc jucătorilor mei! Succesul meu este, totodată, succesul unei echipe generoase la efort şi determinare. Astăzi Steaua este o echipă mare, insistentă, muncitoare, ambiţioasă şi organizată. Vă mulţumesc băieţi!!! Vă mulţumesc pentru eforturile voastre, pentru munca voastră, pentru devotamentul, sacrificiul şi încrederea voastră! A fost un privilegiu să vă fiu antrenor şi să lupt alături de voi pentru binele acestui club. Sunt fericit că am avut ocazia să vă întâlnesc pe fiecare dintre voi! Aţi scris fără dubii şi cu litere de aur cea mai frumoasă pagină din cariera mea de antrenor. Acum este momentul în care trebuie să continuaţi să scrieţi! Să scrieţi şi să rescrieţi istoria! Ridicaţi capul din pământ, priviţi-vă în ochi adversarii şi viitorul, luptaţi pentru Steaua şi pentru România şi nu uitaţi că voi aveţi şansa să hotărâţi ce rămâne în urma voastră! SUNT FERICIT că am antrenat Steaua ŞI MĂ SIMT BINE pentru că am făcut performanţă!“

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here