Dinamo Bucureşti a avut un parcurs foarte bun în acest sezon la finalul căruia a terminat pe locul 4. Din păcate pentru cei de la Dinamo, sunt şanse foarte mici ca echipa să poată evolua în preliminariile Europa League, aşa cum ar fi trebuit.

Cum din cauza insolvenţei Europa va fi ratată şi în acest sezon, oficialii dinamovişti au început întăririle pentru sezonul viitor. După meciul cu Botoşani, din ultima etapă, Constantin  Anghelache şi Ionuţ Negoiţă au obţinut o semnătură foarte importantă.

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican şi-a pus semnătura pe un nou contract valabil în următorii doi ani.

Tehnicianul de 37 de ani al dinamoviştilor a avut parte şi de o mărire de salariu. Stoican a câştigat din acordul precedent 3000 de euro pe lună. Noua remuneraţie este cifrată la 6000 de euro, lunar, dar tehnicianul are stipulate şi bonusuri de performanţă.

Părţile au ajuns foarte rapid la un acord, iar Stoican a plecat liniştit în vacanţă. Lotul lui Dinamo se va reuni pe data de 11 iunie.

“Am semnat joi seară un contract pe încă două sezoane cu Dinamo. Dar, eu vreau să stau mai mult. Vreau ca în sezonul viitor să fim mai buni decât în acest an, să terminăm în primele trei și să jucăm finala Cupei României”, a declarat Flavius Stoican pentru fanatik.ro.

Distribuie:18010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here