Samsung a anunțat update-ul la Android 4.3 pentru toate dispozitivele Galaxy S3, în cursul săptămânii trecute, acum însă îl retrage rapid.

Samsung a anunțat într-un final update-ul la Android 4.3, un update care trebuia să vină mult mai repede și pentru Galaxy S3, însă după ce mai mulți utilizatori au raportat probleme cu acesta, a fost imediat retras de pe piață.

În această ordine de idei se pare că și update-ul pentru Galaxy Note 2 la aceeași versiune de Android 4.3 ar putea să mai întârzie.

Problemele cu Galaxy S3 erau legate de ecranul de deblocare al telefonului, care nu mai funcționa deloc, iar telefonul trebuia resetat complet. Mai era o problemă cu conexiunea WiFi, care pentru a putea fi rezolvată era nevoie de acceași procedură, și o scădere semnificativă a autonomiei.

Update-ul a ajuns destul de rapid și la unii operatori din UK, nu numai la terminalele achiziționate la liber. Cel mai probabil, acestea au fost retrase la timp și a fost eliberat un patch pentru instalarea firmware-ului vechi și funcțional.

Update-urile vin din ce in ce mai greu și pentru modelele de vârf. Daca acum câțiva ani ne făceam griji pentru un smartphone mainstream sau low-end că va rămâne la aceeași versiune de software, acum și cei care își cumpără smartphone-uri de top pot aștepta mult și bine după aceste update-uri.

Sursa: playtech.ro

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here