Site-ul ziare.com a fost scos la vânzare pentru 3 milioane de euro

Home > Site-ul ziare.com a fost scos la vânzare pentru 3 milioane de euro

Ziare.com a fost scos la vânzare pentru suma de 3 milioane de euro, scrie pe blogul său Orlando Nicoară, director general al Mediafax Group. “Cumpărat în 2006 cu aproximativ 100,000 de dolari, Ziare.com a fost transformat dintr-un directory pentru presă din .ro într-un agregator de conţinut care în ultimii ani a început să adauge şi conţinut propriu”, scrie Orlandă Nicoară, pe blogul său.

Şeful Mediafax Group precizează că tranzacţia din 2006 a fost efectuată de el, înainte de a pleca de la Netbridge.

Ziare.com a avut luna trecută, conform SATI, 2,288,838 unici şi 21,242,297 afişări, ocupând poziţia a 5-a în topul Ştiri Generale din SATI (Studiul de Audienta si Trafic Internet + BRAT).

Orlando Nicoară mai subliniază faptul că Ziare.com şi Hotnews.ro “au rămas singurele siteuri din Top 10 Ştiri Generale care nu aparţin de un trust media”. Daca se va vinde va fi primul exit pe care NCH, unul din marii playeri, prin prisma proprietăţilor deţinute, l-ar face din business-ul de internet”, mai scrie Nicoară.

Ziare.com este proprietate a companiei NCH Romania, filială a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH).

 

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here