Răzvan Burleanu, a lansat un atac dur la adresa lui Gheorghe Hagi, după ce “Regele” afirmase despre Marketa Haindlova că nu are ce căuta în Federaţie deoarece este “o domnişoară în bikini”.

“Marketa Haindlova va rămâne pe postul de colaborator voluntar. Am asistat la o gândire periferică. Îl consideram pe Hagi un om serios, care nu pleacă urechea la zvonuri, la vorbe de trei parale. Deşi este cunoscut pentru misoginismul său, nu mă aşteptam să calomnieze o doamnă care este foarte apreciată în foarte multe organizaţii din Europa. Domnul Zorislav Kovacs ni se va alătura sectorului de copii”, a spus Burleanu.

Burleanu a precizat că Federaţia Germană de Fotbal va susţine fotbalul românesc şi că Adidas va rămâne, în continuare, alături de echipa naţională. “După vizita de la UEFA, am făcut una şi la Federaţia Germană de Fotbal, care şi-a oferit disponibilitatea de a ne ajuta. Vom continua parteneriatul cu Adidas. De asemenea, am pus bazele unui departament de marketing care, până acum, nu exista. Vom face treabă în Federaţie, m-am întâlnit cu Platini, marţi mă voi vedea şi cu Blatter”, a spus Burleanu.

Burleanu a precizat că selecţionerul va decide ce jucători din lotul Stelei vor fi convocaţi pentru partidele cu Algeria şi Albania. “Piţurcă şi Reghecampf sunt sigur că îşi doresc ca la echipa naţională să fie cei mai în formă jucători. De selecţioner va depinde dacă vor fi convocaţi sau nu jucători de la Steaua pentru cele două partide amicale de după terminarea sezonului. Nu e de datoria mea să fiu avocatul împăciutor în conflictul dintre ei. Nici unul nu agrează situaţia din acest moment”, a mai spus Burleanu.

Marius Ghencea

 

Distribuie:21010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here