Simona Halep a revenit în România după ce ieri a pierdut finala Turneului Campioanelor de la Singapore în fața Serenei William, locul unu în clasamentul WTA.

Halep a ținut o conferință de presă chiar la sosirea în București în care a vorbit despre Turneul Campioanelor.

“A fost un meci foarte mare pentru mine, dar acea victorie nu înseamnă totul. În finală, m-a bătut. Totuși, victoria îmi dă încredere că voi avea un an mai bun. Le mulțumesc fanilor români care m-au susținut la Singapore”, a declarat Halep.

Simona a vorbit și despre discuția pe care a avut-o cu Serena Williams în momentul decernării premiilor, după finala de la Singapore.

 “Serena m-a rugat să o las să facă o poză cu viitorul număr unu mondial şi mama ei ne-a făcut o poză”, a adăugat Simona.

Halep şi-a făcut prietene în circuit, după Turneul Campionilor de la Singapore. Totuşi, Simona nu a vorbit prea mult cu cele două jucătoare care au oprit-o din drumul spre primul turneu de Mare Şlem câştigat.

“Am vorbit mult cu toată lumea, în afară de Şarapova şi Bouchard. Ele nu prea socializează aşa mult. Mă bucur că m-am împrietenit cu Kvitova, este cineva în tenis, are două turnee de mare şlem câştigate”, a mai spus Halep.

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here