O tanara videochatista din Romania a devenit vedeta pe internet! Bruneta se plange ca toata lumea vrea sa o vada cum se dezbraca pe gratis si ca astfel ea nu reuseste sa castige decat 1.000 de dolari in cinci zile! Adica vreo 73.000 de dolari pe an! Mai exact, 53.000 de euro.

O tanara videochatista din Romania e vedeta pe site-ul de umor pornografic efukt.com Ea a fost prezentata cu această descriere: “O superbunaciune de videochatista, posibil bipolara, din Romania are o zi mai proasta si nu intelege de ce toti idiotii vor sa o vada goala pe gratis iar ea castiga doar 70.000 de dolari pe an!“.

Bineinteles ca descrierea paleste in comparatie cu continutul propriu-zis al clipului! O tanara firava, bruneta, bine proportionata incepe sa strige dezamagita in fata camerei de filmat prin care sute de persoane privesc cat de nedreapta este viata! “Este jobul meu sa-mi mangai pasarica zi de zi, asa e! Imi ia cinci zile sa castig 1.000 de dolari! Vorbiti ca niste cretini! Vorbiti serios sau faceti misto de mine?! Faceti misto de mine?!“, le reproseaza ea admiratorilor virtuali in hohote de plans.

Nu dureaza mult si isi ridica bluza spunand, toata un zambet: “Ok, iata pasarica!” Tristetea se reinstaleaza rapid, iar bruneta reia tonul plangacios. “Da, v-am aratat pasarica si imediat 500 de idioti s-au conectat la camera mea! Uimitor! Exact asta imi doream, o camera plina cu 500 de idioti care imi cer sa ma dezbrac pe gratis!“, este dialogul halucinant al tinerei.

Filmuletul a facut furori si intre internautii romani, clipul devenind viral. Astfel, tanara a fost identificata, in Romania, de publicatia online “Idei si subterfugii“.
Mihaela C. are 22 de ani si e originara din orasul Turnu Magurele. In prezent locuieste in Bucuresti unde este studenta, dar ca ocupatie are o activitate mai putin ortodoxa si anume videochatul“, arata publicatia online.
.
Daca Mihaela are dreptate si castiga intr-adevar aproximativ 1.000 de dolari in cinci zile, acest lucru inseamna ca intr-un an tanara incaseaza din dezbracat in fata camerei video pe Internet fabuloasa suma de 73.000 de dolari! Adica vreo 53.000 de euro!

Vezi sursa și video

 

Distribuie:1010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here