Top 5 angajatori după numărul de joburi vacante în octombrie este dominat de agenţii de recrutare personal în străinătate:

 

 • Banca de Joburi – agenţie de plasare personal în străinătate – a oferit 1063 de joburi în luna octombrie, pe site-ul de profil Myjob.ro. Agenţia oferă românilor locuri de muncă în Anglia (personal hoteluri, îngrijire bătrâni şi copii, bucătari, ajutori bucătari, vânzători), personal hotelier şi în restaurante în Italia, Cipru, Qatar.

 

 • Agenţia de recrutare Europrorecruit SRL a oferit 874 joburi candidaţilor care au vrut un loc de muncă în străinătate, prin intermediul site-ului de profil Myjob.ro. Europrorecruit SRL oferă locuri de muncă în Italia, Anglia, Grecia, Cipru, Germania (îngrijiire bătrâni, hoteluri, restaurante, menaj, muncitori).

 

 • Webhelp Romania – companie specializată în outsourcing – a oferit 563 de joburi în România, în luna octombrie, prin site-ul de profil eJobs.ro.

 

 • Eurolife Consulting SRL – agenţie de plasare de forţă de muncă în străinătate – a ofertat românii cu 400 de locuri  de muncă în octombrie, prin site-ul de recrutare eJobs.ro. Agenţia ofertează candidaţii cu locuri de muncă în Anglia, Grecia, Cipru, Spania, Franţa, Olanda. În prezent, agenţia inntermediază joburi de infirmieri, asistente, personal pentru hoteluri şi restaurante în Anglia.

 

 • SC Minprest Serv SA Rovinari – aflată în subordinea diviziei Miniere a Complexului Energetic Oltenia – a oferit 346 locuri de muncă prin intermediul ANOFM, în luna octombrie. Dintre acestea, 260 de joburi au vizat postul de muncitor necalificat, 33 – şef de echipă, 16 – miner la suprafaţă, 16 -lăcătuş, 15 – sudor, 4 – dulgher, 2 – electrician.

 

 • Agenţia de recrutare Business Activ Consult din Cluj a oferit candidaţilor 326 de joburi în străinătate, în luna octombrie, prin site-ul Myjob.ro. În prezent, agenţia intermediază joburi în Arabia Saudită, Germania, Anglia, Olanda pentru ingineri, lucrători rafinărie, tehnicieni, vânzători.

 

 • Computer Generated Solutions Romania SRL a ofertat candidaţii cu 310 joburi la nivel naţional, prin intermediul site-ului eJobs.ro.

 

 • Fronterra Recruitment Ltd – agenţie de plasare de personal în străinătate – a oferit 307 joburi românilor în luna octombrie, prin  eJobs.ro.

 

 • GI Group Staffing Company SRL – agenţie de plasare de forţă de muncă în ţară – a oferit 280 de joburi în octombrie, prin site-ul eJobs.ro.

 

 • SC Leoni Wiring System RO SRL a oferit candidaţilor 221 locuri de  muncă vacante prin ANOFM. Dintre acestea, 183 de joburi au vizat muncitorii necalificaţi pentru asamblarea şi montarea pieselor.

 

 • Compania de cercetare de piaţă GfK Romania a avut 216 de joburi vacante în octombrie, multe dintre ele pentru operatori sondaje de opinie, ofertate prin intermediul site-ului eJobs.ro.

 

 • Retailerul Profi Rom Food SRL a oferit 209 locuri de muncă în octombrie, prin site-ul eJobs.ro.

 

 • SC Comdata Service SRL – specializată în externalizarea serviciilor de contact center, help desk, back office, credit management, gestionara documentelor – a oferit 175 de locuri de muncă românilor în octombrie, prin eJobs.ro.

 

 • UPA Solutions SRL – firmă specializată în recrutarea de forţă de muncă în România – a oferit  170 de joburi la nivel naţional, prin eJobs.ro.

 

 • Sistemplast SA Râmnicu Vâlcea – cu acţionar majoritar Oltchim – a ofertat candidaţii cu 152 locuri de muncă vacante în luna octombrie, potrivit evidenţelor ANOFM. Dintre acestea, 44 pentru lăcătuş mecanic de înteţinere şi reparaţii universal, 20 pentru electromecanic maşini şi echipamente electrice, 17 pentru electrician de întreţinere.

 

 • SC Delphi Packard România SRL a oferit candidaţilor 140 locuri de muncă pentru confecţioneri cablaje auto, în luna octombrie, prin intermediul ANOFM. Compania Delphi – prezentă prin trei fabrici la Sânnicolau Mare, Ineu, Iaşi – este producător de cablaje pentru caroserii, interioare şi usi de autoturisme, precum şi centuri de siguranţă, pompe şi injectoare pentru motoare cu ardere internă.

Sursa: economica.net

Abonare
Distribuie:1010

2 COMMENTS

 1. In loc sa spuneti cate locuri au oferit ”aceste T…” puteti spune daca A PLECAT SAU CINE A PLECAT PRIN ACCESTE FIRME, VREODATA? Date concrete nu vb de pe site-uri de 2lei!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here