Polaroid – tehnologie pentru cei mici

Home > Polaroid – tehnologie pentru cei mici

Polaroid a lansat a doua sa tabletă destinată copiilor. Această nișă nu a fost ignorată de producătorii de tablete, iar pe piață există mai multe modele. Însă copiii au nevoie de aplicații speciale, de conținut doar pentru ei, iar Polaroid a înțeles acest lucru atunci când s-a apucat să construiască Kids Tablet 2.

Prin urmare, tableta celor de la Polaroid nu e doar un alt gadget cu o carcasă colorată, care arată ca o jucărie, ci vine cu un conținut destinat copiilor. Acum rămâne de văzut cât de atrăgător va fi pentru cei mici.

Polaroid Kids Tablet 2 are 70 de aplicații preinstalate și mai multe cărți de la Cartoon Network, Disney și Marvel. Evident, asta ar însemna că în România e recomandată celor ceva mai mari, care știu un pic de limbă engleză.

Tableta funcționează cu un sistem de operare Android 4.2. Are un procesor dual-core de 1,6GHz ARM Cortex A9, o memorie RAM de 1GB și o rezoluție a ecranului de 1.024 X 600. Prețul anunțat este de 150 de dolari.

Varianta românească

Cei de la Evolio au lansat la începutul acestui an prima tabletă românească pentru copii.  Evolio Tabby se adresează copiilor între 3 și 12 ani. Are mai multe aplicații preinstalate dezvoltate de Kidsopia (de exemplu: puzzle-uri haioase, jocul Curtea animalelor, Jocul formelor sau Onomatopoeia –în care copii vor învăța animalele de la țară și sunetele pe care le fac) și  Piticlic (de exemplu: Povestea lui Dințișor, Circuitul electric sau Matematica pentru pregătitoare). De asemenea, oferă și control parental.

Tableta este dotată cu ecran capacitiv de 7 inch, procesor ARM 1 GHZ, cu procesor grafic Mali400 multicore, conectivitate Wi-Fi şi USB și o memorie de 4GB. Prețul este de aproximativ 400 de lei.

Sursa: ro.stiri.yahoo

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here