Liviu Dragnea îi ia locul lui Victor Ponta la şefia PSD. Dragnea a fost ales, miercuri, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, în funcţia de preşedinte interimar al partidului, învingând-o la vot pe Rovana Plumb, susţinută de Victor Ponta. Dragnea va conduce partidul până în noiembrie, caând va avea loc Congresul partidului.

Liviu Dragnea a primit 65 de voturi “pentru”, în timp ce Rovana Plumb – 18 voturi, potrivit România TV. Două voturi au fost anulate.

Dragnea va conduce PSD până la organizarea Congresului PSD, care a fost convocat pentru data de 16 noiembrie.

Rovana Plumb, cea care, până acum, a asigurat interimatul PSD, a declarat, miercuri, după rezultatul votului privind şefia partidului că, după acest moment, “PSD iese întărit.”

“Vreau, întâi de toate, să-l felicit pe Liviu Dragnea, pe colegul meu! Vreau să le transmit tuturor celor 700.000 de membri ai partidului şi celor care sprijină cea mai mare forţă politică din România că, după acest moment, PSD iese întărit, este cu o echipă în jurul celui mai bun premier, Victor Ponta, care se bazează pe o alianţă la guvernare solidă, că ne vom continua proiectul nostru de guvernare, că vom pregăti momentele electorale pentru 2016 şi că, în continuare, vom face tot ceea ce este mai bine pentru români”, a declarat Rovana Plumb.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here