Noua conducere administrativă și tehnică a dinamoviștilor pregătește o mutare importantă pe piața transferurilor. “Câinii” vor să profite de situaţia financiară complicată în care se află nemţenii, care nu şi-au mai plătit jucătorii de foarte multe luni și să-l transfere pe Andrei Marc.

Astfel, în finalul acestui an, Marc şi-a depus actele la Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigilor şi speră să devină liber de contract în cel mai scurt timp.

Mai mulţi fotbalişti de la Ceahlăul au vrut şă-şi depună acte pentru a deveni jucători liberi de contract, dar au fost speriaţi de taxa pe care trebuie să o achite pentru a ajunge la comisie: 500 de euro, susţin apropiaţi ai clubului nemţean. Pentru a se asigura că vor face cea mai bună afacere cu Andrei Marc, dinamoviştii i-au achitat ei taxa.

Astfel, Dinamo ar putea transfera un fotbalist cotat la 750.000 de euro cu o investiţie de doar 500 de euro. În plus, este foarte probabil ca această sumă să îi fie reţinută din primul salariu pe care fotbalistul îl va încasa la Dinamo.

21 de ani are Marc şi a debutat în Liga 1 în 2009.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here