Am ajuns la concluzia trista ca in Romania anului 2015 tiganii, sau cetatenii de etnie roma dupa cum le place sa-si spuna, au mai multe drepturi si sunt mai privilegiati decat cetatenii romani, platitori de taxe si impozite.

Romanii sunt obligati sa plateasca taxe si impozite, sa isi achite darile la stat, ratele la banci, cheltuielile la bloc si alte taxe, ca daca nu un-doi vine ANAF-ul si te amendeaza. Pe cand tiganii nu au asemenea griji, ei sunt privilegiati de statul roman, pe ei nimeni nu-i intreaba nimeni de sanatate, nu ii intreaba nimeni cum si-au ridicat ditamai palatul, de unde au bani de bemweu, mertan si SUV. E corect? Nu e corect.

Adica pe mine ma chemi la Finante sa-ti platesc 3 lei impozit pe un amarat de venit, dar pe ala cu milioane de euro in conturi si care isi ridica ditamai casoiul nu-l intrebi de sanatate. Nu mi se pare corect. Serios, am ajuns tara unde doar fraierii si prostii mai platesc taxe si impozite, in timp ce “baietii destepti”, tiganii si politicienii dau tunuri de milioane de euro fara pic de jena. Suntem tara in care prostii ca noi muncim din greu, in timp ce aceiasi “baieti destepti” traiesc bine mersi din afaceri necurate si nimeni nu se pune un pic pe ei. E corect? Nu.

Un roman are o firma. Un tigan are o firma. Ia ghici cine trebuie sa suporte controale peste controale din partea institutiilor statului? Romanul, ca-i mai fraier. Pe tigani ii doare-n palarie de controale, de amenzi si, in general, de orice institutie a statului. Tiganul se duce pe tupeu sa vanda ceva intr-un spatiu public, nu are nevoie de autorizatie de la Sanepid, de la Primarie sau de la alte institutii importante, pe cand romanul se zbate sa obtina autorizatii si se lupta cu birocratia infernala. E corect?

Daca in autobuzul in care esti se urca niste tigani, apoi dupa cateva statii se urca controlorii si cand vezi cum acestia controleaza pe toata lumea, iar pe romi ii ignora si nu ii baga in seama, te apuca toti dracii. De ce nu-i controleaza si pe ei va ramane un mister pe care probabil ca nu-l vom deslusi niciodata. Probabil le este frica, probabil ca sefii lor sunt mana in mana cu clanurile de tigani, nimeni nu cunoaste adevaratul motiv. Aceeasi poveste si cand vine vorba de trenuri.

Tiganii sunt privilegiati de politisti, de institutiile financiare si cam de toata lumea, pentru ca, vezi Doamne, sunt amarati saracii. Da, imi vine sa plang de cat de amarati sunt saracii. Atat de amarati sunt ca multi stau in palate cu trei etaje, conduc masini de jde mii de euro si poarta aur cat un sfert din Tezaurul Romaniei. Amarati, sigur ca da…

As putea chiar sa fac o plangere la C.N.D.R., aceasta institutie inutila pentru care tiganii si cetatenii de etnie roma sunt mai importanti decat cetatenii romani platitori de taxe si impozite.

Asa ca, domnilor guvernanti, ce facem aici, au ajuns tiganii sa aiba mai multe drepturi in Romania decat cetatenii romani?

 

Sursa: nationalisti.ro

Abonare
Distribuie:0000

2 COMMENTS

  1. O prcizare Nu basescu le-a facut romi,ci iliescu cel mai mare dujman al poporului roman. Pana la acest gunoi tigani erau tigani! Romi sunt astazi si iisi zic romi doar hoti cersetori doar gunoiul tiganilor. Tigani sunt un popor ca oricare altu si ei spun EU SUNT TIGAN NU rom ! Aceste gunoaie ,,romi” creati de iliescu ,pentru a confunda romi cu romani si a jigni poprul roman. Acestui dujnan a poporului si a tari si cea mai crunta pedeapsa ar fi mica. Daca iubiti Romania acuzati pe drept si pe cine trebuie,GANDITI SI FITI CORECTI SI CINSTITI XU VOI INSIVA Like or Dislike: 0  0

  2. O prcizare Nu basescu le-a facut romi,ci iliescu cel mai mare dujman al poporului roman. Pana la acest gunoi tigani erau tigani! Romi sunt astazi si iisi zic romi doar hoti cersetori doar gunoiul tiganilor. Tigani sunt un popor ca oricare altu si ei spun EU SUNT TIGAN NU rom ! Aceste gunoaie ,,romi” creati de iliescu ,pentru a confunda romi cu romani si a jigni poprul roman. Acestui dujnan a poporului si a tari si cea mai crunta pedeapsa ar fi mica. Daca iubiti Romania acuzati pe drept si pe cine trebuie,GANDITI SI FITI CORECTI SI CINSTITI CU VOI INSIVA Like or Dislike: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here