Fostul fotbalist al Rapidului, Nicu Gheară, cunoscut mai mult pentru afacerile sale dubioase decât pentru ce a făcut în fotbal, îi atacă dur pe fostul şi pe Mircea Sandu şi Răzvan Burleanu.

Iată ce spune Gheară  de cei doi conducători pe bloggul său personal:

“Ceea ce se întâmplă acum în fotbalul românesc este foarte urât. Ura, ranchiuna şi răzbunarea au luat loc fair-play-ului. Proaspăt alesul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, ar fi trebui să îşi dea seama că nu se mai află de ceva vreme în campanie electorală şi să înceteze să îl mai lovească pe Gică Popescu atâta timp cât acesta este la pămînt şi se află în imposibilitatea de a se apăra.Ca şi cum nu ar fi de-ajuns, în ajutorul fiului, a sărit şi tatăl, Gheorghe. Ranchiuna şi ura le-a înceţoşat minţile.

Aparent, Burleanu vrea să lase impresia că este un om deschis şi că vrea să aibe o relaţie bună cu toţi oamenii din fotbalul românesc, însă în realitate totul este praf în ochi. A acceptat să-l aibă alături pe fostul preşedinte, care fostul a sărit imediat dintr-o barcă într-alta călcându-şi în picioare demnitatea şi s-a înjosit în aşa hal doar pentru a fi în graţiile actualului. Actual care a spus că a venit revoluţia în fotbalul românesc după 24 de ani. Păi în ăia 24 de ani s-a aflat şi fostul, care acum stă la braţ cu actualul, nu?

Am văzut că Burleanu a mers la Roma, pentru a discuta cu Cristi Chivu – finul lui Victor Becali şi cu Radu Ştefan, fotbalist aflat sub contract cu familia Becali. Ce voia de fapt să demonstreze el? Că discută cu toată lumea? Să fim serioşi, Burleanu ştia din start că nu va ajunge la niciun acord cu niciunul dintre cei doi.

Abordarea lui Răzvan Burleanu este “dezbină şi cucereşte”, dar este una total greşită. Gândeşte ca un adevărat politician, dar trebuie să înţeleagă că fotbalul nu este politică. Fotbalul este o familie, iar familia aceasta trebuie să fie unită şi să lase răutăţile la o parte, să formeze cu toţii o echipă. Asta dacă vor performanţă…”

Nu e pentru prima dată când Gheară îi atacă pe oamenii din fotbalul românesc, în urmă cu mai bine de un an a avut o ieşire nervoasă şi la adresa lui Gigi Becali: “Nenorocit! Oier! Bulă de România!”.

Marius Ghencea

 

Distribuie:2010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here