Nu este ușor să filmezi un film cu scene erotice, iar Dakota Johnson şi Jamie Dornan ştiu asta cel mai bine. Ana şi Christian nu obişnuiesc să facă sex în mod obişnuit, aşa cum deja ştii, deci atmosfera de la filmări era ceva mai diferită decât în alte filme.

Dar până la filmări, cei doi actori au fost nevoiţi să facă cercetări în ceea ce priveşteBDSM-ul, iar Jamie Dornan chiar a vizitat un loc asemănător celebrei camere de joacă a lui Christian. Chiar dacă a avut doar rolul unui vizitator, actorul spune că experienţa a fost interesantă. „Să mă duc la soţia şi la bebeluşul meu după… A trebuit să fac un duş lung înainte să îi ating pe oricare dintre ei”, a mărturisit el. Pentru mai multă acurateţe, Dominantul pe care Jamie l-a cunoscut în cadrul experienţei sale a fost prezent şi pe platourile de filmare, dându-le celor doi indicaţii.

Cât despre Dakota, nici ea nu ştia mare lucru despre BDSM, iar pentru o reacţie cât mai naturală la vederea Camerei Roşii, a evitat să o v adă până când s-a filmat scena în care Ana o descoperă pentru prima dată.

Poate crezi că Ana este un fel de victimă în Camera Roşie, însă Dakota nu e de aceaşi părere. „Nu sunt de acord cu oamenii care cred că Ana este o persoană slabă”, spune actriţa. „Ea e mai puternică decât Christian. Tot ce face în Cameră este alegerea sa.”

Fun fact! Scenele de sex au fost filmate ultimele. Regizoarea Sam Taylor-Johnson ştie că aceste scene sunt destul de… incomode pentru actori, aşa că i-a lăsat să se cunoască mai bine întâi, pentru a se simţi mai confortabil.

Dacă în alte filme actorii ies din personaj după ce o scenă este filmată, în „50 Shades of Grey” lucrurile au stat puţin mai altfel, cel puţin pentru Dakota. Fiind legată în timpul scenelor, ea rămânea aşa şi după ce camera înceta să filmeze. Din fericire pentru ea, Damie ţinea mereu alături o pătură cu care să o acopere. „Este legată, este expusă, este dezbrăcată. Doar nu o lăsam aşa”, spune Dornan.

 

Sursa: www.cosmopolitan.ro

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here